Access Bars átverés

access bars atveres

Mi az az Access Bars?

Az Access Bars® egy olyan testkezelés, amely során a fejet 32 ponton finom érintjük. A pontok érintésével kioldódnak a gyötrő gondolatok, elképzelések, hiedelmek, érzelmek elektromágneses töltései, melyek nem engedik, hogy továbblépj és megkapd amire vágysz.

Az Access Bars átverés vagy valóban hatékony?

Fórumokon olvashatók vélemények, hogy hülyeség az egész, semmit nem éreztem és semmi nem is történt utána. Vedd figyelembe, hogy évek, évtizedek óta tartó hiedelmek és nézőpontok megeshet, hogy nem egy 60 perces kezelés után meg fognak változni. Változás viszont mindig történik, és a kezelés hatására a mélyrelaxáció könnyen elérhető. Ez az állapot hosszas meditációs gyakorlással is megtapasztalható, és talán az már a közvélemény számára is elfogadott, hogy ez alkalmas teret biztosít a teremtéseknek és a gyógyulásnak is.  A Silva féle agykontroll szintén az agyhullámokkal dolgozik, saját tapasztalatom szerint az Access Bars kezelés a lelassulással ugyanebbe a térbe helyez.

Kétségeim vannak, mire figyeljek?

Ha úgy döntesz, hogy kipróbálsz egy kezelést, próbálj úgy elmenni, hogy megengeded magadnak, hogy tényleg ellazulj. Szerencsére már minden városban vannak Access Bars kezelők, és ha teheted, válassz olyan valakit, aki valóban futtatja a bárjaidat, és nemcsak a fejedet fogja egy órán keresztül. Tapasztalatom szerint a Bars kezelő jelenléte a változással ami elérhető számodra valóban dinamikus változást tud eredményezni.

Készült vizsgálat ami bemutatja az eredményeket?

Vizsgálatokkal kimutatták, hogy a The Bars® kezelés lelassítja az agyhullámokat egészen a mélyrelaxált állapotra jellemző théta állapotig. Ebben az ellazult állapotban feloldhatók a korlátozó gondolatok, hiedelmek és érzések, beleértve a pénzzel kapcsolatos félelmeket, a kreativitás akadályait, a befogadási nehézségeket, a gyászt vagy bármely más olyan szokást, amely már nem működik a számodra.

A lenti videóban Dr. Jeffrey L. Fannin idegtudós osztja meg az egy termométerrel végzett megfigyeléseit, Access Bars és testkezelések előtt és után. (magyar felirat kiválasztható)

2015-ben pedig a test hőmérőzésével Dr. Lisa Cooney és Linda Adamowski készített ellenőrizhető bizonyítékot az Access Bars® által létrehozott fiziológiai változások bemutatására.

Mit tapasztalnak legtöbben a kezelés után?

Közvetlen a kezelés után megkönnyebbülést és nyugalmat tapasztalnak a legtöbben. Mivel ilyenkor az egész rendszer újra indul, enyhe szédülés is érezhető pár pillanatig. Mikor kitisztul a fejünk a gondolatok áradata alól, könnyebb meglátni megoldásokat, éberebbek leszünk bizonyos dolgokra is, amit eddig nem voltunk hajlandóak észrevenni.

Valóban létrejön a változás?

Bár az emberi testtel kapcsolatban szerintem még mindig elképesztő kevés a tudásunk, számomra a test elektromosságával való munka egyértelmű eredményekre ad garanciát. Az Access Barst a fejen futtatjuk, azon a testrészünkön, ahol a gondolataink sisteregnek, ahol a hormonrendszerünk központja, a tobozmirigyünk is elhelyezkedik, ami egy varázslatos szerv, és amiről szintén nagyon keveset tudunk. Az elképzeléseken és vizsgálatokon túl a világon több ezer ember pozitív változásokról számol be, köztük magam is.  Az Access Bars leggyakoribb hatásairól itt olvashatsz többet. A Bars kezelés számomra legáldásosabb hatása, hogy megszűnteti a szorongást, a nem vagyok elég jó érzést, a depresszív állapotokat, és beleállít a teremtő erőmbe.

Itt az idő a változásra? Jelentkezz egy Access Bars kezelésre.

Érdekel, hogy mit mondanak a kezelésről mások?

Érdekelnek az árak?

Tetszett a cikk? Köszönöm, ha megosztod.

Facebook