Relax Zóna blog

elismerés
Access Consciousness eszközök

Elismerés

Tűnődtél már valaha azon, hogy mit jelent önmagad elismerése, vagy inkább te is azok közé tartozol, aki: Magadban keresed a hibát, ha valaki megbántott, Hajlamos vagy bántalmazni magad egész pici

Elolvasom
Gary M Douglas
Access Consciousness

Gary Douglas

„Ha az életcélod a szórakozás lenne, min változtatnál?” – Gary Douglas. Gary Douglas az Access Consciousness alapítójaként, bestseller-íróként, nemzetközi előadóként és keresett facilitátorként ismert intenzitásáról és hihetetlen képességéről, hogy segítse az embereket

Elolvasom
access energiahúzás
Access Consciousness eszközök

Energiahúzás

Az energiahúzás egy eszköz, amellyel megteremtheted azt az életet, amire vágysz azáltal, hogy kapcsolatot teremtesz az univerzum molekuláival. Tudd meg hogyan működik!

Elolvasom
elengedés idézetek
nincs-kategorizalva

Elengedés idézetek

Ha azon kapod magad, hogy félsz a továbblépéstől, ezek az elengedés idézetek óriási segítséget nyújtanak. Az elengedés egy olyan alapvető képességünk, amelyet gyakran elfelejtünk használni. A múlthoz való ragaszkodással csak

Elolvasom
Access Bars ADHD
Access Consciousness

Az Access Bars hatása az ADHD-ra

Az Access Consciousness egészen más nézőponttal rendelkezik az autizmusról, OCD, ADD és ADHD-ról . Mi van, ha ezek képességek? Hogyan segít az Access Bars?

Elolvasom
access bars és a pénz
Access Consciousness

Az Access Bars és a pénz

Próbáltál már változtatni az anyagi helyzeteden, de mégis újra és újra megteremtetted ugyanazt a pénzügyi szituációt az életedben? Hogy jön ide az Access Bars?

Elolvasom
access bars atveres
Access Consciousness

Access Bars átverés

Mi az az Access Bars? Az Access Bars átverés vagy valóban hatékony? Készült vizsgálat ami bemutatja az eredményeket? Valóban létrejön a változás? Kérdések és válaszok itt.

Elolvasom
kontroll
Access Consciousness

Mi történik, ha elengeded a kontrollt?

A legtöbben imádunk kontrollálni, hiszen akkor érezzük a legnagyobb biztonságban magunkat, ha pontosan tudjuk, mi történik életünk különböző területein. De mit okoz a kontroll és mi lesz ha elengeded?

Elolvasom
access bars kreativitás
Access Consciousness

Hogyan indítja be a relaxált állapot a kreativitásodat?

Az ellazult állapot kulcsfontosságú a kreativitás szempontjából, ekkor nagyobb valószínűséggel találunk ki nagyszerű ötleteket.
A pihentető tevékenységek felszabadítják az agyunkban dopamint, amely az élvezet érzését nyújtja számunkra. Hogyan segít a kreativitás felszabadításában az Access Bars?

Elolvasom