access bars

Mindent az Access Barsról

Itt találsz minden információt az Access Bars kezeléssel kapcsolatban

Az Access Bars® egy relaxáló és tápláló kezelés, amely segít megváltoztatni számos  életterületet, beleértve a testünkkel való kapcsolatot is.   Kiválóan alkalmas a stressz és  szorongás enyhítésére, a depresszió és traumák oldására, és az egészséget, a súlyt, a testképet, az alvást, a pénzt, a szexet, a kapcsolatokat érintő témák megváltoztatására és ennél is sokkal többre.

Mi az az Access Bars?

Az Access Bars® egy olyan testkezelés, amely során a fej 32 pontját finom érintjük. Ez a kezelés tapasztalatok szerint felszabadít azok alól a gyötrő gondolatok, elképzelések, hiedelmek, érzelmek alól, amelyek nem engedik, hogy megkapd amire vágysz. Ezek a pontok (más néven bárok) tartalmazzák azokat a nézőpontokat, amelyeket mindezidáig elraktároztál magadba és meghatározzák a jelenlegi életed. A Bars lehetőséget ad, hogy mindezeket elengedd!

mi az az access bars

Az Access Bars pontok a fejen találhatók. A gondolataink, érzéseink, érzelmeink, elképzeléseink, és hiedelmeink az agyunkban elektromágneses módon tárolódnak. A Bars pontok futtatása segíthet a stressz, a fájdalom és a trauma csökkentésében az egész testben, és növelheti az élethez való pozitív hozzáállást.

Access Bars pontok

Az Access Bars kezelés egy gyengéd technika, mely során megérintjük a fejet 32 Access Bars ponton. Az agy elektromos töltése ekkor eloszlik, aminek köszönhetően az agyban és a testben rekedt összes energia felszabadul, és a korlátozásaink gyengéden feloldódnak. A kezelés 15. perce után az agy eléri a théta állapotot, a mély relaxáció állapotát, amely aktiválja a test öngyógyító képességét és megnyitja a tudatosság terét az életünkben.

access bars pontok

Access Bars pontok magyarul

Ezen az oldalon pontról pontra végigmegyünk az Access Bars pontokon, megtudhatod mit jelentek magyarul.

access bars pontok magyarul

Az Access Bars kezelés titka, hogy a teljesen ellazult állapot megteremtésével létrehozza azt a teret, amiben a változás létre tud jönni. Ebben a térben tudunk elkezdeni gyógyulni, itt tudunk könnyedén elengedni, és itt tud valami teljesen új megszületni.

Az Access Bars kezelés, vagyis a Bárok futtatása, ahogy gyakran nevezik, elkezdi felszabadítani azokat a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, hiedelmeket és korlátozó programokat, amelyek már nem szolgálnak téged.

Egy masszázsasztalon fekszel. Nincs szükség ruhadarabok eltávolítására. A kezelő csak a fejet, a kezeket és a lábakat érinti.

A Bars bárhol futtatható, a zajos környezet nem akadályozza meg a Bars működését.

Az Access Bars kezelés menete

Az Access Bars egy testkezelés, tehát a lényege nem a beszélgetés, és nem tartalmaz szóbeli facilitálást. A kezelés alatt egy masszázságyon fekszel ruhában és betakarva, miközben a fejedet kézzel érintem sorjában végig a 32 bars ponton.

Access Bars kezelés menete

Bars kezelés hatása

A kezelés során az agyi tevékenység nagyon aktív állapotból ellazult állapotba vált, az agyhullámok megváltoznak, és a béta állapotról sokkal lazább théta állapotba kerülünk.

Ebben az állapotban csökken a szorongás, stressz és a fájdalom, a test öngyógyító folyamatai pedig beindulnak.

access bars kezelés hatása

Access Bars kezelés után

A kezelés kikapcsolja az agyalást. Access Bars kezelés után megtapasztalhatsz egy olyan könnyedséget, ami eddig nem volt jellemző a világodban. Furcsa érzés lehet a csend a fejedben, amit a gondolatfolyam megszakadása okozza. További hatások a kezelés után itt.

access bars kezelés után

Az Access Bars gyereknek is kiválóan működik, hiszen  néhány éves korunkig magunkévá tesszük a „nem vagyok képes arra hogy…” nézőpontokat. A Bars kezelés segít elengedni azokat a feltételezéseket, hogy „nem tudom ezt megtanulni”, „nekem ez nem megy”, „nekem nincs ehhez érzékem”. Ezek mind csak bevett nézőpontok, nem pedig a valóság.

Access Bars gyerekeknek

A gyermekek szorongása egyre gyakoribb. A rájuk nehezedő stressz egyre növekszik, és a szülők valóban nem tudják, hogyan segíthetnének gyermeküknek.

Az Access Bars kezelés ideális azoknak a gyerekeknek, akik:

 • Alvási nehézségekkel küzdenek,
 • Érzelmileg és tanulmányi nehézségeik vannak,
 • ADD, ADHD és autizmussal érintettek,
 • Szorongás miatt szenvednek,
 • Érzelmi zavaraik vagy traumáik vannak
 • Depressziósak
 • Viselkedési kihívásaik vannak
 • Önbizalom hiányosak
access bars gyerekeknek

Access Bars önkezelés

Ha végeztél már Access Bars tanfolyamot,magadnak is be tudod indítani a bárokat. Érintsd meg, vagy fogd hosszasan a pontokat. Tapasztald meg mi működik neked.

access bars önkezelés

Access Bars tanfolyam

Ha megtanulnád ezt a csodás technikát, amivel békét teremthetsz a családodban vagy vállalkozást építenél, vegyél részt egy egynapos Access Bars tanfolyamon.

access bars tanfolyam

Az Accessben sok kérdést teszünk fel, az egyik alapvető eszköz a kérdésként való létezés. A kérdések az Univerzummal való kommunikáció alapja. Mikor kérdéseket teszünk fel, nem válaszokat várunk. A kérdések, ha a kiváncsiság teréből teszed fel őket, teret nyitnak valami nagyszerűbb felé.

 • Ahelyett, hogy azt kérdezed: „Mi a baj velem?” kérdezd meg: „Mi a nagyszerű bennem amit még nem vettem észre?”
 • Ahelyett, hogy azt kérdezed: „Mi jön még…?” kérdezd meg: „Hogy lehetne ez ennél jobb?”
 • Ahelyett, hogy elhatároznád: „Itt már semmi sem fog változni”, kérdezd meg: „Mi kéne, hogy ez itt megváltozzon? Mi más lehetséges itt, amire még soha nem gondoltam ?”

Az igazi kérdések nem egymás után dobált kérdő mondatok. A kérdés feltevés leginkább a tűnődéshez hasonlítható.

Hogyan használjuk a kérdéseket?

A legtöbben egész életünket a helyes válasz keresésével töltjük, azért hogy helyesen éljünk, és hogy ne tévedjünk. Mi van, ha más is lehetséges? Mi van, ha a kérdés az maga a válasz, amit keresel? A jó kérdés mindig erőt ad, a válasz mindig elerőtlenít.

Az Access egyik alapvető eszköze a kérdésben létezés, ami által feltárulkoznak a lehetőségeink. Ha nyitott vagy és a kíváncsiság a hajtóerőd, bármi lehetségessé válik.

Access Bars kérdések

Access Bars gyakori kérdések

Mennyi ideig tart a Bars kezelés hatása? Milyen gyakran praktikus futtatni a bárokat? Kinek lehet hasznos a Bars kezelés? További kérdések itt!

access bars gyakori kerdesek

Access mantra

Ha létezne egy nagyon egyszerű eszköz, amit reggel és este egy rövid ideig használsz, hogy könnyebb legyen az életed, kipróbálnád?

Mond el reggel és este tízszer a mantrát, és nézd meg fél év múlva, hogyan változtatja meg az életed.

Kevesebb, mint egy percet vesz igénybe.

access bars mantra

Honnan származik az Access Bars?

A Bars-t eredetileg Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója közvetítette 1990-ben.

Az első Access Bars órák, amelyeket Gary valaha is tartott, egy csatornázott masszázsra való felkérés alapján indult.

Bővebben az Acces Consciousness-ről: https://www.accessconsciousness.com/hu/