Access Bars pontok magyarul

Mit jelentenek az Access Bars pontok magyarul? A Bars kezelés során a zavaró beültetések pontjain megyünk végig. Ezek azok a nézőpontok, amelyeket elhittünk, pedig valójában nem is igazak nekünk. Minden olyan gondolat ide tartozik, ami elhiteti veled, hogy te nem vagy alkalmas, te erre nem vagy képes, vagy ez nem jár neked. A Bars kezelése lelassítja a folyamatosan cikázó gondolatokat, végre megtapasztalhatod milyen a csend, a létezés. Amikor nem a teendőiden kattogsz, hanem csak vagy, létezel. Ebben a térben tud a változás megszületni, a gyógyulás beindulni.

Minden pontnak van egy jelentése, hogy milyen területtel kapcsolatos nézőpontokat engedünk el.

Beültetett gyűrű

Biztos előfordult már veled, hogy egy dallamot nem tudtál kiverni a fejedből, egyszerűen beragadt, akkor is ha nem tetszett neked.  Ez egyfajta beültetés.

Ugyanígy vagyunk minden gondolattal, ötlettel, hiedelemmel, megfontolással, és érzelemmel, amelyhez valaha hozzáigazodtunk, amivel egyetértettünk,  vagy ellenálltunk. Ezek is mind  olyan beültetések, amelyek reakcióba visznek minket.

A gyűrű érintésével ezek a néőpontok szétolvadnak, végre teret kapsz ahhoz, hogy meglásd mi az igaz neked.

Pénz

Mi van, ha mindaz, amit a pénzről tanítottak, valójában nem igaz? A pénz témához rengeteg nézőpont tapad. Gyerekkorunktól kezdve gyűjtjögetjük a pénzzel kapcsolatos megfontolásainkat, amelyeket a környezetünktől tanulunk. A pénz nem a fán terem, a pénzért keményen meg kell dolgozni, sosincs elég, stb.  A Bars kezelés során a pénz pontot is futtatjuk, amely során lehetőséged nyílik elengedni ezeket a nézőpontokat, és megtapasztalhatod a saját valóságodat a pénzzel kapcsolatban. Ez persze nem azt jelenti hogy semmit nem kell tenned azért, hogy pénzed legyen, de mi van, ha teheted a dolgodat örömmel, és érkezhet könnyedséggel is a pénz.

Kontroll

A kontroll az irányítás. Meg akarjuk mondani minek, hogy kell történnie. A kontroll kizárja a varázslatot, hiszen a befixált elképzelések nem hagynak teret, hogy valami sokkal jobb is történhessen velünk. A kontroll fő mozgatója a félelelem, mert ha átadjuk a gyeplőt, akkor kiszámíthatatlan dolgok történhetnek. De mi történik ha mégis mindezt megengeded?

Érdekel, hogy mi történik, ha elengeded a kontrollt?

Kreativitás

A kreativitás nem csak a rajzolást és versírást jelenti. Az iskolában elszenvedettek hajlamosak elhitetni velünk, hogy nem vagyunk kreatívak, számos nézőpontot kapunk arról, mit jelent a kreativitás, az alkotás. Az életünk teremtése, egy család fenntartása mind-mind kreativitást igényel.

A kreativitás pont futtatása felszabadítja a kreativitással kapcsolatos gondolataid és ítéleteid, amelyek már nem szolgálnak. Megnyitja az egyedi kreativitást, akárhogy is nézzen ez ki.

Érdekel, hogy hogyan indítja be a relaxált állapot a kreativitásodat?

A Bars pontokról folytatás hamarosan...

Itt az idő a változásra? Foglalj időpontot egy Access Bars kezelésre!

További tartalmak