Gary Douglas

Gary M Douglas

„Ha az életcélod a szórakozás lenne, min változtatnál?” – Gary Douglas. Gary Douglas az Access Consciousness alapítójaként, bestseller-íróként, nemzetközi előadóként és keresett facilitátorként ismert intenzitásáról és hihetetlen képességéről, hogy segítse az embereket abban, hogy „megtudják, amit tudnak”. Úgy dönt, hogy megtestesíti a tudatosságot mindenben, amiben van és tesz, ami arra ösztönöz másokat, hogy ennek következtében tudatosabbá váljanak.

Gary M. Douglas bestseller író, nemzetközi előadó és üzleti innovátor. Az Access Consciousness alapítója, egy globális mozgalom, amely egyszerű, de mégis mélyreható eszközökkel alakítja át az életeket, Gary nemzetközileg elismert gondolatvezetővé, segítővé és úttörővé vált.

Gary Douglas

Az USA középnyugati részén született és a kaliforniai San Diego-ban, egy „normális” középosztálybeli családban nőtt fel, Gary-t kiskorától kezdve lenyűgözte az emberi psziché. Miután megszerezte a pszichológiai diplomát, és sikeres ingatlanügynöki karriert épített fel a kaliforniai Santa Barbarában, Gary érdeklődése egyre inkább arra a vágyra nőtt, hogy segítse az embereket abban, hogy „megtudják, amit tudnak”, és segítsen pozitív változást elérni a világban és az emberek életében. Ez a vágy végül arra kényszerítette Garyt, hogy gyakorlatias jóléti eszközöket dolgozzon ki, és 1991-ben megszilárdította tudását az Access Consciousness zászlaja alatt. Azóta tanításai több mint 170 országra terjedtek ki, és több mint 30 nyelvre fordították le. Eszközeit hírességek, vállalati vezetők és tanárok gyakorolják, és egészségügyi szakemberek  használják őket ügyfeleik egészségének és jólétének javítására.

ÍRÓ, ELŐADÓ ÉS FACILITÁTOR

Gary Douglas bestseller író, nemzetközileg elismert előadó és keresett facilitátor nagyfokú tudatosságáról és arról az elképesztő képességéről ismert, hogy hozzá tudja segíteni az embereket ahhoz, hogy „tudják, amit tudnak”. Választása szerint mindenben, amit tesz, a tudatosságot testesíti meg, és ez másokat is arra hív, hogy többé váljanak, és ennek eredményeképpen tudatosabbá.

Gary kivételes tudatossággal született Közép-nyugat Amerikának egy középosztálybeli „mintacsaládjába”, ahol „mesébe illő” gyermekkora volt. Az életről alkotott képe egészen más volt, és azt vette észre, hogy az általa ismert emberek többségétől már hat éves korában különbözött. Akkor tűnt fel neki ez a különbözőség, amikor nézte az embereket, ahogyan az életüket teremtik, és azt vette észre, hogy ez az élet cseppet sem az örömről és a lehetőségekről szól – hanem mindennek a hibáztatásáról. Gary tudta, hogy kell, hogy legyen valami több, mint amit ez a valóság fel tud ajánlani, mivel ebben nem volt semmi varázslatos, örömteli, vagy kiterjesztő. Ezért már egész kicsi korán elkezdett az élet misztériumának mélyebb tudása után kutatni. Közben felfedezett egy új utat, egy olyan utat, amely változást hoz a világba és az emberek életébe. Felfedezte a varázslatot, ami körbevesz bennünket, valamit, amit mi teremtünk – a tudatosságot. Észrevette, hogy minden ember meg van áldva azzal a képességgel, hogy éberebb és tudatosabb legyen, ha hajlandó ezt választani.

Az évek során, ahogyan felfedezte, micsoda ajándék is ő maga, úgy erősödött fel az ébersége és az a képessége, hogy tudatosságra hívja az embereket, hogy felfedezzék, hogy minden lehetséges és nincs lehetetlen. Azzal a kivételes képességgel van megáldva, hogy az életet, az univerzumot, a tudatosságot, amit mindnyájan megtestesítünk, valamint a lehetőségeket, amelyek ennek szerves részét képezik, olyan térűrből szemléli, amit eddig még soha senki nem választott.

KÉPESSÉ TENNI AZ EMBEREKET

Gary nemzetközileg is elismert gondolkodóvá vált, aki vezető szerepet vállal abban, hogy életek változzanak meg és más lehetőségek teremtődjenek – azáltal, hogy hajlandó megerősíteni az embereket abban, hogy észleljék a lehetőségeiket, és hogy meglássák, mi az, ami valójában elérhető számukra. Gary világszerte a személyes átalakulásról alkotott egyedi nézőpontjairól ismert, ami a világon semmire nem hasonlít. Az írásaiban és az általa tartott workshopokon olyan kezelési módokat és eszközöket ajándékoz az embereknek, amelyek elérhetővé teszik az élet könnyedségét, örömét és ragyogását, és a boldogság varázsát, amely még több tudatosságot, örömet és bőséget eredményez. Egyszerű, de mély tanításai számtalan embert segítettek már hozzá szerte a világban ahhoz, hogy „tudják, amit tudnak”, és hogy észrevegyék, hogy mi mindent választhatnak, amit eddig nem is feltételeztek.

TANÍTÁSAINAK KÖZÉPPONTJÁBAN A TUDATOSSÁG ÁTALAKÍTÓ EREJE ÁLL

Miután felfedezte azt, hogy az emberek nagyobb tudatossága meg tudja változtatni az életük irányát és a bolygó jövőjét, az Access Consciousness teremtését és kiterjesztését egyetlen kérdés vezette: „Mit tehetek, ami segítségére van a világnak?”

Folyamatosan inspirálja a többi embert, arra hívja őket, hogy legyenek tudatában annak, hogy létezik egy másik lehetőség a világ számára, és hogy legyenek óriási hozzájárulás a bolygó életéhez. Megerősíti az embereket abban, hogy tudják, ők a forrásai az általuk vágyott dolgok megteremtésének, ahogyan annak is, hogy olyan életet teremtsenek, amely túlmegy a világ többi része által fontosnak tartott korlátokon. Ezt elengedhetetlennek tartja a nagyszerűbb jövő megteremtéséhez minden ember és a bolygó számára. Ez elsődleges, nem csak a személyes boldogság megteremtéséhez, de ahhoz is, hogy véget vessünk az erőszak nevű népbetegségnek is, hogy egy más világot teremtsünk.  Ha elegendő ember választja az éberséget és a tudatosságot, elkezdenek olyan lehetőségeket látni, amelyek elérhetőek számukra, és meg tudják változtatni azt, ami jelenleg a Földön zajlik.

A VILÁG MINDEN TÁJÁN INSPIRÁLJA AZ EMBEREKET

Gary több mint húsz éve dolgozta ki azt a készletét a transzformációs eszközöknek és folyamatoknak, amelyet Access Consciousnessként ismerünk, és amely életek megváltoztatására képes. Ezek az élvonalbeli eszközök emberek ezreinek az életét változtatták már meg a világ minden táján. Gary munkája több, mint 47 országban vált ismertté, több, mint 2000 képzett facilitátorral a világ minden részén. Ezek az eszközök egyszerűek, de annyira hatékonyak, hogy mindenféle korú és hátterű embernek segítenek elmozdítani a korlátaikat, amelyek megakadályozzák azt, hogy teljes életet éljenek.

GARY DOUGLAS KÖNYVEI MAGYARUL:

tíz kulcs a teljes szabadsághoz

Tíz kulcs a teljes szabadsághoz

Ez itt a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz. Ez egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl. A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csinálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni.

Voltak emberek, akik a Tíz kulcsot használták arra, hogy felülkerekedjenek a depresszión, a pénztelenségen, a párkapcsolati és testi problémáikon és más egyéb helyzeteken, amelyek leküzdhetetlennek tűntek. Gary Douglas és Dr. Dain Heer részletesen vizsgálta a Tíz kulcsot a teljes szabadsághoz egy tíz héten át tartó telekurzus sorozatban, amelyben Access Consciousness Facilitátorokkal és másokkal beszélgettek a világ minden tájáról. Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

A hely

A hely

Jake Rayne épp Idahon keresztül vezet a klasszikus ’57-es Thunderbirdjével, amikor iszonyú balesete egy olyan utazás katalizátora lesz, amire nem számított. Egyedül az erdő mélyén, sérült és összetört testével Jake segítséget hív.

A segítség, ami megtalálja, nem csupán az életét változtatja meg, hanem az egész valóságát. Jake megnyílik a lehetőségek éberségére, olyan lehetőségekére, amikről mindig is tudtuk, hogy léteznek, de még eddig soha nem bukkantak fel.

„Ebben a könyvben megtalálhatod azt, amit mindig is kerestél, és azt, hogy ez hogyan és hol létezhet.”

Hogyan válj pénzzé munkafüzet

Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet

Ezt a munkafüzetet az Access Consciousness(TM) alapítója, Gary M. Douglas, csatornázta, hogy nagyobb rálátást és könnyedséget adjon a pénzzel – Egyszerű lépések, hogy rálátást adjanak a pénzre, és hogy elkezdj TÖBBET birtokolni! Mi lenne, ha a pénz csak egy eszköz lenne, hogy megváltoztassuk a világot? Mi lenne, ha hajlandó lennél végtelen mennyiségű pénzt befogadni?

Haladó hogyan válj pénzzé munkafüzet

Haladó hogyan válj pénzzé munkafüzet

Mi van, ha a pénz egy eszköz a világ megváltoztatásához?

Mi lenne, ha hajlandó lennél korlátlan mennyiségű pénzt befogadni?

Mi a pénz? Sokaknak autókat jelent; van, akinek házakat; van, akinek a pénz biztonságot nyújt.

Valójában ezek közül bármely lehet a pénz? Nem. A pénz energia, pont úgy, mint ahogyan te is energia vagy. Nincs különbség közted és a pénz között, kivéve a nézőpontjaid, amiket rápakolsz.

Mi lenne, ha LÉTEZHETNÉL pénzként?

Mi lenne, ha LÉTEZHETNÉL akként az energiaként, ami a pénzt teremti, generálja és gyártja?

Ha megváltoztathatnád a pénzügyi valóságod azzal, hogy ránézel a pénzről alkotott nézőpontjaidra, akkor választanád ezt?

A Haladó hogyan válj pénzzé munkafüzet Gary M. Douglastől ott folytatódik, ahol az eredeti Hogyan válj pénzzé munkafüzet abbamarad. Tele van haladóbb kérdésekkel és tisztításokkal, amiket arra terveztek, hogy az őrült és korlátozott nézőpontjaidat facilitálják, amiket a pénz köré teremtettél, és nagyobb könnyedséget nyújtsanak az életedben – sokkal több pénzzel és pénzáramlással.

Gentlemen's Club

Gentlemen's Club

A Gentlemen’s Clubban Gary Douglas, az Access Consciousness(R)alapítója és egy sokrétű férficsoport beszélget kendőzetlenül nőkről, kapcsolatokról, szexről, szexuális energiáról, maszturbálásról, és arról, hogy milyen ebben a valóságban férfiként létezni.

A sokoldaló beszélgetések pezsgők, viccesek, mozgalmasak, megbotránkoztatók és emelkedettek. Douglas világmegrengető Access Consciousness eszközöket és tisztításokat használ, kiegészítve mélyre menő felismerésekkel és csodás információkkal arról, hogy hogyan beszélgess nőkkel, stimuláld a testüket, hogyan hozz létre kiterjedésből orgazmust az összehúzódás helyett, és hogy hogyan hozz létre szexet és párkapcsolatot az arról szóló éberségből, ami valójában van ahelyett, hogy fix nézőpontod lenne arról, hogy minek kéne lennie.

A párkapcsolatokról azt mondja: „Néha azt mondják nekem az emberek, hogy nem szeretem a kapcsolatokat. Nem igaz. Csak a rossz kapcsolatokat nem szeretem. Semmi okot nem látok arra, hogy bárki rossz kapcsolatban legyen. Ha kapcsolatban vagy, ennek hozzá kéne, hogy adjon az életedhez, és jobbá, bulisabbá kéne tennie. Ha egy kapcsolat nem teszi meg ezt, miért lennél benne?”

A könyv témáiba tartozik még: bízni önmagadban férfiként, partnerség érzet teremtése más férfiakkal, és felfedezni, hogy mitől izgulsz rá az életedre.

A megzavaráson túl

A megzavaráson túl

Most van itt az idő, hogy abbahagyd azt, hogy eltérülj attól, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz?

Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél és elkezdj élni?

Most van itt az idő, hogy megváltoztasd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges?

Amikor olyan helyzetben találod magad, amit látszólag nem tudsz megváltoztatni, akkor lehetséges, hogy beleragadtál egy zavaró beültetésbe. A zavaró beültetéseket arra találták ki, hogy bizonyos élethelyzetek kiváltsák őket, és megzavarjanak, ami visszatart téged attól, hogy mindaz lehess, ami igazán lehetnél, és megkapd azt az életet, amit igazán szeretnél. Miattuk hisszük azt, hogy nincs választásunk semmiben. Ebben a könyvben információk, és hatásos eszközök találhatóak, amik lehetővé teszik neked, hogy felismerd a zavaró beültetéseket, és szabaddá válj tőlük.

A Megzavaráson Túl könyv alapja egy hat részes telekurzus sorozat Gary Douglasszel, az Access Consciousnessalapítójával és Dr. Dain Heerrel.

A résztvevők mondták:

Az, hogy éber vagyok a zavaró beültetésekre, megváltoztatta a valóságomat és lehetővé tette nekem, hogy több energiám legyen, mint amit eddig lehetségesnek tartottam.

Fenomenális a változásnak és a kiterjedésnek a mértéke, ami megjelent az életemben – túlmegy a szavakon.

Az életemben először kezdem el felismerni önmagam.

Salon Des Femmes

Salon des Femmes

Gary Douglas küldetése, hogy véget vessen a férfiak és nők közötti szűnni nem akaró konfliktusnak. A Salon des Femmes egy olyan telekurzus átirata, amit Douglas egy csoport nővel együtt tartott. Beszélgettek a férfiakról, nőkről, a férfi és női szerepekről, és a csodálatos, harmonikus kapcsolatok teremtéséről. Douglas szerint: „Az a vágyam, hogy a nagyobb béke érzetét nyújtsam a nőknek a világon másokkal, és békét önmagukkal, valamint azt a helyet, ahol nem kell úgy érezniük, hogy mindenért meg kell küzdeniük.” Douglas arra bátorítja a nőket, hogy a „nőiesség pragmatistáivá” váljanak, használják a női erejüket arra, hogy megteremtsék azt, amit szeretnének. Szerinte „pragmatikus kapcsolatnak” azt nevezzük, amelyben a partnerek azon igyekeznek, hogy az összes érintett számára működjenek a dolgok. „A boldogan élünk, míg meg nem halunk nem működik, hacsak nem vagy hajlandó pragmatikus lenni a választásaidban.”

Nem a pénz a probléma hanem te

Nem a pénz a probléma, hanem te

EZ A KÖNYV RENDHAGYÓ MEGOLDÁSOKAT AJÁNL NEKED A PÉNZZEL KAPCSOLATBAN

A Nem a pénz a probléma, hanem te azon emberek részére íródott, akiknek folyamatos nehézségeik vannak a pénz körül, akár túl sokat költenek, vagy nincs nekik elég, akár túl sok van nekik belőle.

A Nem a pénz a probléma, hanem Te című könyvben Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer olyan tisztításokat, eszközöket és nézőpontokat osztanak meg, amelyek használatával meg tudod változtatni a pénz beáramlását az életedbe. Gary és Dain sok emberrel dolgozott pénzzel kapcsolatos problémák terén: azoktól kezdve, akiknek tíz dollár volt a zsebében egészen azokig, akiknek tíz millió. Az érdekes dolog az, hogy mindegyiküknek ugyanaz volt a gondja, és ennek semmi köze nem volt a pénzhez. Ahhoz volt köze, hogy mi az, amit nem hajlandóak befogadni. Amit nem vagy hajlandó befogadni az teremti a korlátozását annak, amid lehetne. Változtasd meg EZT, és a pénz nem lesz többé probléma!

MI VAN, HA A LEGNAGYOBB DOLOG, AMIT TEHETSZ AZ, HOGY MEGTANULSZ BEFOGADNI?

A Nem a pénz a probléma, hanem te, a népszerű Access Consciousness(R) Pénz szemináriumok alapján készült, amit az USA-ban, Kanadában, Európában, Ázsiában, Dél-Afrikában, Ausztráliában és Új Zélandon tanítottak. Ezt a könyvet több különböző nyelvre fordították le, amely világszerte meghívja az embereket arra, hogy nagyobb szabadságuk legyen a pénzzel és az életükkel kapcsolatban.

„Ez nem a pénzről szól. Soha nem arról szól. Ez arról szól, hogy mennyit vagy hajlandó befogadni. Az Univerzum végtelen bőséggel rendelkezik. Tanulj meg különböző választásokat hozni a könyvben szereplő megerősítő eszközök segítségével. Egy teljesen más valóságot TUDSZ megteremteni.”

A Hölgy

A hölgy

Hölgy vagy, vagy nő?

A hölgy egy olyan kedves, elegáns, játékos – és nagyon erőteljes – létezésmódról szól, amely kiterjed az élet minden területére, az üzlettől a pénzen és a gyermeknevelésen át a flörtölésig, a csábításig és a szexig.

Egy hölgy az erő olyan forrása, amely lehetőséget teremt. Azt választja, hogy önmaga teljességeként létezik anélkül, hogy meghatározná az, hogy mit gondolnak mások arról, hogy milyennek kellene lennie. Tudja, hogy mire vágyik, és hogyan szerezze meg azt. Kontrollálás nélkül vezet – soha senkivel nem kell versenyeznie.

Ez a könyv a befogadás teljességéről szól, és annak a szépségnek, vidámságnak és lelkesedésnek az erejéről, ami vagy. A létezésnek egy olyan módját írja le, ami üdvözli a férfiak és nők kedvességét és megértését, valamint a tudást a világról és arról, hogy hogyan tájékozódjunk benne.

„Egy hölgy mindig inspiráció mások számára pusztán azzal, hogy tudja, ki ő.”

Források:

Itt az idő a változásra? Jelentkezz egy Access Bars kezelésre.

Érdekel, hogy mit mondanak a kezelésről mások?

Érdekelnek az árak?

Tetszett a cikk? Köszönöm, ha megosztod.

Facebook