Access Bars pontok

access bars pontok

Az Access Bars kezelés egy gyengéd technika, mely során megérintjük a fejet 32 ponton. Az Access Bars pontok érintésével az agy elektromos töltése  eloszlik, aminek köszönhetően az agyban és a testben rekedt összes energia felszabadul, és a korlátozásaink gyengéden feloldódnak. A kezelés 15. perce után az agy eléri a théta állapotot, a mély relaxáció állapotát, amely aktiválja a test öngyógyító képességét és megnyitja a tudatosság terét az életünkben.

A bárok tartalmazzák az összes korlátozást, gondolatot, elképzelést, hiedelmet, érzelmet és ítéletet, amelyet az életünkben eltároltunk. Mindez most korlátoz téged, és megakadályoz abban, hogy tudatosan válassz és megteremtsd az életed. Minden ilyen korlátozásod megszilárdítja az energiát, és akadályozza, hogy valami más könnyedén megjelenjen az életedben. Folyamatosan ugyanazt csinálod, más eredményt várva.

Próbáltál már beszélni valakivel, aki elhatározta magát valamivel kapcsolatban? Ez olyan, mintha egy téglafalon próbálna átjutni. Ez azért van, mert ez egy fal, egy energetikai fal.

Minden alkalommal, amikor egy nézőpontot felveszel, egy falat hozol létre, ami korlátozza tudatosságodat és a lehetőségeidet. Például, ha azt mondod: „Soha többé nem csinálok ilyet!” Ez a döntés leállítja az energiát, és korlátozza azt, amit megkaphatsz. Egy ilyen döntés több választási lehetőséget teremt az életében, vagy kevesebbet?

Az Access Bars kezelés feloldja ezeket a fő blokkokat az élet minden területén.

Bars pontok a fejen

A Bars pontok a fejen találhatóak. 32 pont és sáv van a fej különböző pontjain. Futtatásuk  életünk különböző területeire hatnak, mint például gyógyulás, öröm, test, szexualitás, pénz, kommunikáció, idő és a tér, stb. Azonban minden pont szorosan összefügg. Például a kommunikációd blokkolhatja bőségedet, ami pénzproblémákat eredményezhet. Ezért a korlátozások törlése egy ponton pozitív hatással lehet az életed számos területére. Minden Bars pont összefügg egymással, ezért soha nem tudjuk megjósolni, mit eredményez egy Access Bars kezelés.

A kezelés során feloldódnak a testedbe zárt energiáik, így könnyedséggel elengedheted őket. Access Bars kezelés során, nem teszünk semmit azért, hogy a dolgok megváltozzanak, hanem hagyjuk, hogy egyszerűen megváltozzanak azáltal, hogy elengeded azt, amin elakadtál, ami már nem szolgál téged.

Az Access Bars megtanít egy másfajta működésre. Az állandó gondolkodás, érzelmekből működés olyan sűrűséget okoz, amiben elvész a létezés örömének érzése. A kezelések során az utóbbiból egyre többet tudsz majd megtapasztalni.

Az Access Bars tanfolyamon részletesen foglalkozunk a pontokkal, az azok mögött eltárolt hitrendszerekkel. Megtanulod a pontok helyét, és megérted az életterületek jelentőségét.

Itt az idő a változásra? Foglalj időpontot egy Access Bars kezelésre!

Érdekel, hogy mit mondanak a kezelésről mások?

Érdekelnek az árak?

További tartalmak