Mi az Access Bars?

mi az az access bars

Bár már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a csodás kezelés, gyakran elhangzik a kérdés: Mi az az Access Bars?

Az Access Bars® egy olyan testkezelés, amely során a fej 32 pontját finom érintjük. Ez a kezelés tapasztalatok szerint felszabadít azok alól a gyötrő gondolatok, elképzelések, hiedelmek, érzelmek alól, amelyek nem engedik, hogy megkapd amire vágysz. Ezek a pontok (más néven bárok) tartalmazzák azokat a nézőpontokat, amelyeket mindezidáig elraktároztál magadba és meghatározzák a jelenlegi életed. A Bars lehetőséget ad, hogy mindezeket elengedd!

Minden kezelés az elektromágneses lenyomatok kioldása által felszabadíthat azok alól a korlátozások alól, amelyeken hajlandó vagy változtatni.

Az Bars kezelés pozitív változást hozhat:

 • alvás minőségében,
 • az egészség javulásában,
 • a pénzzel való kapcsolatunkban
 • a szex és a kapcsolatok minőségében
 • a szorongást és stresszt csökkentésében.

Mik az Access Bars kezelés hatásai?

A kezelés számos pozitív hatást képes kiváltani, viszont egyénenként mindenki mást tapasztal. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos hatásokat a kezelés után azonnal, a hosszabb távú hatásokat pedig gyakran hetekkel a kezelés után érezheted. Egyszerűen valami más lesz.

A leggyakoribb megélések a következők:

 • Enyhül a szorongás: A kezelés gyakran segít enyhíteni a szorongásos tüneteket és hozzájárulhat a béke és nyugalom megéléséhez.
 • Konfliktusmegoldás: Az oldódás hatására másképp állsz az életedben jelen lévő konfliktusokhoz, változások jöhetnek létre a nehéz szituációkban attól, hogy te másképp tudsz már hozzájuk állni.
 • Mély ellazulás: Sokan tapasztalnak mély relaxációt és a stresszszint csökkenését a kezelés során, ami segít a mindennapi érzelmi feszültség oldásában és az elme csendesítésében.
 • Kevesebb stressz: Ahogy elengeded a nehézségeket, egyúttal a belső feszültséged is oldódni tud. Mindez segít, hogy kevesebb stressz legyen jelen az életedben, kevesebb bosszúságot és konfliktust élsz meg a mindennapok során.
 • Jobb alvásminőség: Sok ember beszámol arról, hogy a kezelés javítja az alvásmintákat, hozzájárulva a pihentetőbb alváshoz és a friss ébredéshez.
 • Letisztult gondolatok: Néhányan észlelik, hogy a kezelés tisztább gondolatokat és érzéseket eredményez, segítve a tisztább rálátást a helyzetekre és ezáltal az elakadások feloldását.
 • Csökkentett fájdalom és feszültség: A Bars kezelés gyakran enyhülést hozhat testi fájdalmakban és a testben tárolt feszültség feloldásában.
 • Életminőség javulása: Az emberek gyakran érzik, hogy a kezelés után könnyedebben kezelik a mindennapi kihívásokat, és általánosságban jobb életminőséget élnek meg.

Tudj meg többet a kezelés hatásáról itt.

Hogyan működik?

Vannak, akik az agyat egy számítógéphez, a Bars kezelést pedig egy lemeztöredezettség-mentesítőhöz hasonlítják. A Bárok (a fejen lévő pontok) az agy különböző területeinek (számítógépes fájloknak) felelnek meg, amelyek a mindennapi élet olyan aspektusaihoz kapcsolódnak, mint az öröm, a kreativitás, a pénz, az irányítás, a kapcsolatteremtés, a nyugalom vagy a hála megélése stb.

A társadalom, a kultúra, a család, a barátok és a személyes tapasztalatok alapján olyan korlátozó gondolatokat, hiedelmeket, érzelmeket és mintákat tárolunk el (például kéretlen fájlok vagy spam), melyek eltávolítanak minket önmagunktól, megakadályoznak, hogy a saját erőnkbe álljunk, és ezáltal megteremtsük az életet, amire vágyunk.

Amikor egy  Bars® kezelő megérinti az ember fején lévő Access Bars pontokat, az agy elektromos töltése, ami a mintákat tárolja szétoszlik (azaz a kéretlen fájlokat töröljük).

A felvett mintáink olyan „programok” amelyek arra késztetnek, hogy robotpilóta üzemmódban éljünk, reagáljunk, és öntudatlan ellenállással legyünk azokkal a dolgokkal szemben, amelyekre a legjobban vágyunk. A kezelések lehetőséget adnak egy másfajta, tudatosabb működésre.

Vizsgálatokkal kimutatták, hogy a Bars kezelés lelassítja az agyhullámokat théta állapotig, lehetővé téve a viselkedési minták és a gyermekkori perspektívák felszínre kerülését és felszabadulását, valamint nagyobb jelenlét, és nyitottság kialakulását. Ebben az ellazult állapotban feloldhatók a korlátozó gondolatok, hiedelmek és érzések, beleértve a pénzzel kapcsolatos félelmeket, a kreativitás akadályait, a befogadási nehézségeket, a gyászt vagy bármely más olyan szokást, amely már nem működik a számodra.

Ha érdekel, nézd meg ezt a 11 perces videót, ahol Dr. Jeffrey L. Fannin idegtudós osztja meg az egy termométerrel végzett megfigyeléseit, Bars és testkezelések előtt és után. (magyar felirat kiválasztható)

2015-ben Dr. Lisa Cooney és Linda Adamowski hőmérő használatával készített ellenőrizhető bizonyítékot a kezelés által létrehozott fiziológiai változások bemutatására. Ez egy 15 perces videó.

Mire jó az Access Bars?

Érdemes kipróbálnod egy kezelést, ha:

 • Sokat szorongsz,
 • Depresszív időszakon mész keresztül,
 • Veszteség ért, szakításon váláson mész keresztül, vagy gyászolsz,
 • Elfáradsz az állandó agyalásban, kattogásban, a gondolatok szakadatlan áramlásában,
 • Pánikbetegségben szenvedsz,
 • Változás előtt állsz, változtatni szeretnél az életedben, és ehhez szeretnél könnyedséget
 • Állandó ismétlések vannak az életedben, úgy tűnik kísért a múlt,
 • Nem látod, hogy hogyan tovább
 • Gyerekek esetében a tanulási és koncentrációs nehézségek enyhítésére
 • Ha csak egyszerűen szeretnél mélyen ellazulni, és a meditáció nem működik neked.
 • Szeretnél több befogadást, lehetőséget vagy nyitottságot megtapasztalni az életedben.

Az Access Bars kezelés menete - Hogyan zajlik egy kezelés?

Az Access Bars egy testkezelés, tehát a lényege nem a beszélgetés, és nem tartalmaz szóbeli facilitálást. A kezelés alatt egy masszázságyon hanyatt fekszel ruhában és betakarva, miközben a fejedet kézzel érintem sorjában végig a 32 bars ponton.

A kezelés alatt vannak, akik beszélnek az életükben zajló eseményekről, mások viszont a csendet választják, hogy teljesen ellazuljanak. Te választhatsz. A tapasztalataim alapján az utóbbi megoldás nagyobb hatást képes kiváltani.

Tudj meg többet a Bars kezelés menetéről.

Hol találhatók a Bars pontok?

Az Bars kezelés egy gyengéd technika, mely során megérintjük a fejet 32 ponton. Az agy elektromos töltése ekkor eloszlik, aminek köszönhetően az agyban és a testben rekedt energia felszabadul, és a korlátozásaink gyengéden feloldódnak. A kezelés 15. perce után az agy eléri a théta állapotot, a mély relaxáció állapotát, amely aktiválja a test öngyógyító képességét és megnyitja a tudatosság terét az életünkben.

A Bars pontok a fejen találhatóak, összesen 32 pontot és sávot fed le egy Bars kezelés. Ezek futtatása életünk különféle aspektusait befolyásolja, mint például a gyógyulás, öröm, test, szexualitás, pénz, kommunikáció, idő és tér, stb. Fontos megjegyezni, hogy ezek a pontok összekapcsolódnak egymással. Például a kommunikációs nehézségek akadályozhatják a pénzügyi bőséget. Ezért egy adott ponton végrehajtott korlátozások feloldása pozitív hatással lehet más területekre is az életedben. Mivel minden Bars pont szorosan kapcsolódik egymással, egy kezelés eredménye megjósolhatatlan, mivel a változások sokféle területen nyilvánulhatnak meg.

Tudj meg többet a Bars pontokról.

Milyen érzés?

A bárok futtatása pihentető és békés; képzeld el egy nagyszerű masszázs vagy séta a természetben utóhatásait. A legrosszabb esetben csak ennyit fogsz érezni!

A legjobb esetben teljes könnyedséget is érezhetsz, kikapcsolódva a mókuskerékből.

A bárok futtatása az élet minden területén elősegíthetik a változást. Amikor hajlandó vagy több tudatosságból működni, elkezded kinyitni az ajtókat mindenfajta gyógyulás előtt. A nyugodt létállapot a fizikai testünkre is nagy hatással van.

Ha belefáradtál abba, hogy az érzelmek rángassanak, és megtapasztalnál egy másfajta szabadabb működést, kérj néhány kezelést.

Vannak-e mellékhatásai?

A kezelésnek nincsenek ismert negatív vagy káros mellékhatásai. A kezelés gyakran mély ellazulást és stresszcsökkentést eredményez, és sok ember tapasztalja, hogy pozitív hatással van az életük különböző területeire, például a relaxációra, alvásminőségre vagy érzelmi állapotra.

Fontos megemlíteni, hogy ez egy alternatív kezelésforma. Amennyiben bármilyen aggodalom merül fel benned, fontos azt megbeszélni a kezelést végző szakemberrel.

További gyakori kérdések.

Mire számíthatsz egy Access Bars kezelés után?

A kezelés kikapcsolja az agyalást. A kezelés után megtapasztalhatsz egy olyan különös könnyedséget, ami eddig nem volt jellemző a világodban. Furcsa érzés lehet a csend a fejedben, amit a gondolatfolyam megszakadása okozza. Jellemző a kipihentség és nyugalom érzése.

Olvasd el, hogy én miket tapasztaltam és milyen további dolgokra lehet számítani egy kezelés után.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy Bars kezelés felnőttek esetében 60 perc, gyermekek esetében 40 perc. De nincs erre fix recept, sokszor egy 20 perces kezelés sokkal jobb, mintha nem kapnál, illetve 90 perces kezelés is kérhető.

Hány kezelés javasolt?

Ha valóban szeretnéd megtapasztalni a Bars csodás hatásait, érdemes 5-8 kezelést kérned, de bizonyos hatásokat már egy kezelés által is meg tudsz tapasztalni.

Vélemények:

A nálam jártak visszajelzéseit a következő oldalon olvashatod: https://relaxzona.hu/access-bars/access-bars-velemenyek/

A kezelés ára:

60 perc kezelés felnőttek számára: 11.000 Ft.

A további árakat itt találod.

Itt az idő a változásra? Foglalj időpontot egy Access Bars kezelésre!

Érdekel, hogy mit mondanak a kezelésről mások?

Érdekelnek az árak?