Access Facelift

Az Access Facelift a fiatalodás új lehetősége külső beavatkozás és vegyszerek használata nélkül.

Az Anti Aging nagy üzlet.  Az emberek rengeteg pénzt költenek világszerte mindenféle fiatalító eljárásra, szolgáltatásra és eszközre, kezdve a drága bőrápoló kezelésektől a kozmetikai, sőt plasztikai sebészetig.

De ezek az eljárások csak a fizikai állapotot kezelik. Semmit sem tesznek azért, hogy megváltoztassák az öregedéssel kapcsolatos nézeteinket, és önmagunkról alkotott ítéleteinket.

Mi van, ha van más lehetőség?

A fizikai változások akkor is megtapasztalhatóak, amint az öregedéssel kapcsolatos nézeteid megváltoznak.

Az Access Facelift egy varázslatos módja annak, hogy megfiatalítsuk és visszafordítsuk az arc öregedését, miközben hasonló hatásokat kelt az egész testben is. Megfordítja a gravitáció hatásait, és aktiválja az arc izomszerkezetét. A legjobb az egészben az, hogy ez csak energiamunka; nincsenek krémek, vegyszerek, és injekciók.

A kezelés a test összes energetikai rendszerére hatással van, így több könnyedséghez, örömhöz, ragyogáshoz segít hozzá és az egész testnek egy fizikai és energetikai megújulást biztosít.

access facelift

Minden alkalommal, amikor a tükörbe nézel, és megítéled a tükörképedet, a sejtjeid magukba zárják ezt az ítéletet.

Gondolj csak bele, hogyan nézhetnél ki, ha eloszlatnád mindazt, amit az arcodon megítéltél!

Hogyan működik az Access Facelift?

Az Access Energetic Facelift segítségével elengedheted ezeket az ítéleteket, így „engedélyt” adsz a testnek, hogy regenerálja magát, kimozdítsa és átalakítsa a korlátozó energiákat, amelyeket az arcunk, a fejünk, a mellkasunk és az egész testünk területén elzártunk.

Egy dinamikus, mégis gyengéd kézrátételes testkezelés, amely elmélyíti és gyorsítja a test természetes gyógyuló képességét. A finom, nyugtató érintés az arcodon és a nyakadon helyreállítja, életre kelti és megfiatalítja a tested sejteit.

Az Access Facelift kezelés során futtatott 28 különböző energia sejtszinten feloldja a testbe zárt feszültséget, ellenállást, fájdalmat és nyugtalanságot, különösen az öregedés kapcsán. Lehetőséget teremt arra, hogy eloszlass mindent, ami miatt megítélted az arcodat.

A test energiaáramlásának helyreállításával az izmok ellazulnak, a bőr pedig megfiatalodik.

Ennek a folyamatnak a legszebb hozzájárulása, hogy a belsőt is elmozdítja, nem csak a fizikait. Megváltoztatja az öregedésről alkotott nézeteid, és felszabadítja az érzelmek és a stressz miatt keletkezett korlátozó blokkokat. Az öregedéssel kapcsolatos felfogásod és a megjelenésed teljesen megváltozik. Beleszeretsz magadba.

Mik az Access Facelift hatásai?

Simuló szarkalábak és ráncok: A testen keresztül történő könnyebb energiaáramlás miatt az izmok ellazulnak, lehetővé téve a bőr regenerálódását. Gyakran előfordul, hogy a hegesedés és a pigmentáció halványodni kezd.

Ragyogó és fiatalosabb megjelenés már az első kezelés után is. Több kezelés igénybevételével ez a fiatalító folyamat folytatódik.

Helyreállítja a természetes energiaáramlást a testen belül és a test körül. Az arc és nyak gyengéd érintése elősegíti az érzelmek és a hosszú távú stressz okozta blokkok feloldását.

Az Access Energetikai Facelift ezeket a csodálatos eredményeket nyújthatja:

 • Az arc élénk tónusú és ragyogó
 • Az arcbőr rugalmasabb
 • A szem alatti karikák halványodnak
 • A bőr megereszkedése csökken
 • A szarkalábak és ráncok halványodnak
 • Ragyogóbb haj
 • Javuló közérzet
 • Relaxáltabb állapot
 • Heges bőr gyorsabban gyógyul

Az Access Facelift előnyei:

Nem szükségesek:

 • Sebészeti beavatkozások, injekciók
 • Vegyszerek
 • Krémek és egyéb lifting termékek
 • Hosszas konzultációk és kockázatok
 • Gyógyulási idő

Hány kezelés javasolt?

Ez teljes mértékben rajtad múlik. Gyere el egy alkalomra, és próbáld ki ezt a kezelést. Az értékelhető hatás kedvéért ajánlatos legalább 4-5 kezelést kérni, és megfigyelni az eredményeket.

Az Access Facelift kezelés menete:

A kezelés alatt az érintett személy egy masszázsasztalon fekszik. A kezelő gyengéd, nyugtató érintéssel és enyhe felfelé húzással a kliens testére helyezi a kezét a mellkason, a nyakon, és az arcon.

A kezelés általában 60 percig tart.

Nyitott az új lehetőségekre? Jelentkezz egy kezelésre:

 • Ha szeretnél megpihenni, megfiatalodni és újjáéledni
 • Ha készen állsz, hogy fiatalabbnak és energikusnak érzed magad
 • Ha szeretnél hálásnak lenni a testedért