Access mantra

access bars mantra

Ha már egy ideje az Access Consciousness közelében vagy, akkor valószínűleg van egy csomó kedvenc eszközöd, amellyel bármilyen ragadós helyzetet megváltoztathatsz.

Viszont az eszközök közül kevés olyan egyszerű és elegáns, mint  tízszer reggel és tízszer este elmondani a mantrát.

Az Access mantra a legelső eszközök egyike.

Miben más ez, mint bármely más mantra?

A pozitív állítások nagyszerűek lehetnek, de volt már, hogy azon kaptad magad, hogy nyakatekert módon folyamatosan szavalod őket, abban a reményben, hogy valami megváltozik, viszont ez még soha nem történt meg?

Az Access mantrája abban különbözik a megerősítésektől, hogy nem próbálja meg legyőzni a negatív eseményeket. Felismeri, hogy az élet időnként lehet jó, rossz és csúnya vagy szép.

Ez nem megerősítés, hanem egy mantra, amit ha tízszer reggel és tízszer este, elmondasz megváltoztatja az életedet.

Hogy hangzik az Access mantra?

Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.

Mit jelent ez?

Megerősítésnek hangzik, de nem az.

Ez a mantra, nem azt jelenti, hogy mindig minden nagyszerű, hanem azt jelenti, hogy könnyedén és örömmel kezelheted azt, ami szembe jön.

Nem garantálja, hogy csak „jó” dolgok történnek veled – ezt senki nem teheti. Ám mit szeretnél, akkor, amikor a kevésbé jó dolgok megjelennek – könnyedséget és örömöt éreznél, vagy inkább a fájdalmat, és szenvedést részesítenéd előnyben?

Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik hozzám!”. Ez lehetővé teszed számodra, hogy MINDEN életterülettel könnyedén megbirkózz.

Sokszor elutasítunk vagy „rossznak” ítélünk bizonyos eseményeket, és igyekszünk elkerülni őket, de attól ezek még megtörténnek. Mit tehetsz másként?

Ahogy Dain elmagyarázta: „Már nem próbálsz elszakadni a rossztól, nem próbálsz elkülönülni a csúnyától. Valójában hajlandó vagy a jóra, a rosszra és a csúnyára, és bármire, ami az életben megjelenik – könnyedén, örömmel és ragyogással.

Az öröm nem feltétlenül jelent mániákus boldogságot, hanem a béke érzését hordozza. A könnyedség több teret ad. Amint látod, hogy ez a mantra tartalmazza az „EGÉSZ ÉLET” kifejezést. Az egész élet a jóra, a rosszra és a csúnyára utal… kijelented, hogy készen állsz mindenre, ami az életben szembe jön, amit könnyedén, örömmel és ragyogva üdvözölsz.

Hogyan használd?

Mond ki tízszer reggel és tízszer este : „Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém” .

Kihívás

Szeretnéd új módon kezdeni a napodat?

Itt van egy kihívás, ha úgy tetszik.

Írd ki a mantrát egy jegyzetre és tedd egy olyan helyre, ahol láthatod, hogy emlékeztessen reggel és lefekvés előtt. Mondd ki hangosan, vagy magadban:

„AZ EGÉSZ ÉLET KÖNNYEDÉN, ÖRÖMMEL ÉS RAGYOGVA ÁRAD FELÉM”

Gyerünk, játssz ezzel a mantrával egy hónapig, és nézd meg, hogy könnyedebbé  válnak-e a dolgok a világodban.

Itt az idő a változásra? Foglalj időpontot egy Access Bars kezelésre!

További tartalmak