Az Access Bars kezelés hatása

Az Access Bars kezelés hatásai számos életterületet érintenek. Az Access Bars kezelés során, amelyet gyakran úgy is emlegetnek, hogy a „Bárok futtatása”, a kezelő gyengéden megérinti a Bars pontokat, hogy felszabadítsa az agyban tárolt gondolatok, érzések, érzelmek, elképzelések, hiedelmek, megfontolások és döntések elektromágneses töltését.

A Bars pontok megfelelnek az élet különböző aspektusainak.

A hagyományos kínai orvosláshoz vagy a shiatsuhoz hasonlóan ez is azon az elgondoláson alapul, hogy az energia áthalad a testünkön, és az „elakadt” energia korlátozó hatással van az ember életére. Az Access Bars azonban abban különbözik, hogy ezeket az energiákra úgy tekint, mint az életünk során átélt és felhalmozott gondolataink, érzéseink és döntéseink összessége.

access bars kezelés hatása

Lazíts, és engedd el azokat a gondolatokat, nézőpontokat és érzéseket, amelyek hátráltatják a fejlődést!

Az Access Bars kezelés ezáltal több ezer nézőpontot szabadít fel, amelyek korlátozhatják életed és tested ezeken a területeken: az öregedés, a gyógyulás, a szexualitás, a pénz, az öröm, a szomorúság, a tudatosság, a kontroll, a kreativitás és még sok más.

Milyen lenne több szabadságot megélni ezekben a témákban?

A Bárok futtatása elkezdi felszabadítani azokat a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, hiedelmeket és korlátozó programokat, amelyek már nem szolgálnak téged.

A leggyakrabban mély ellazulás érzését lehet átélni. Vannak, akik képeket, mások színeket látnak, vagy bizsergést, melegséget, rándulásokat vagy borzongást éreznek a testükben.

A kezelés során az agyi tevékenység nagyon aktív állapotból ellazult állapotba vált, az agyhullámok megváltoznak, és a béta állapotról sokkal lazább théta állapotba kerülünk.

Ebben az állapotban csökken a szorongás, stressz és a fájdalom, a test öngyógyító folyamatai pedig beindulnak.

Az Access Bars pontok számos életterületre vonatkoznak – ami azt jelenti, hogy a terápia segíthet az embereknek több területen is változást elérni, mint például az alvás, a stressz, a boldogság. Van, aki megnövekedett motivációról, valamint a konfliktusok számának csökkenéséről számoltak be.

Az Access Bars kezelés hatásai a ezek lehetnek:

Beszámoltak arról, hogy az Access Bars hatékonyak a trauma felszabadításában. A háromszoros sorozatrendszer kombinálása a Bars futtatása közben még dinamikusabb hatással volt a poszttraumás stresszben szenvedőkre. A kezelések eredményeképp a traumatikus esemény újraélésének végtelen köre, amely sok poszttraumás stressztől szenvedőnél előfordul, enyhülni látszott, és nem tapasztaltak olyan heves reakciókat, mint korábban.

A háromszoros sorozatrendszer kombinálása a bárok futása közben mély hatást gyakorolt ​​a poszttraumás stressz zavarban (PTSD), traumás agysérülésben (TBI), szerzett agysérülésben (ABI), ADD, ADHD, OCD és autizmusban szenvedőkre.

A Bárok futtatása nem okoz semmilyen káros hatást.

Ha hajlandó vagy egy órát adni magadnak, hogy változás indulhasson el az életedben, foglalj egy időpontot!

Érdekel, hogy mit mondanak a kezelésről mások?

Érdekelnek az árak?

További tartalmak