Energiahúzás

access energiahúzás

Meg szeretnéd tanulni hogyan működik az energiahúzás? Nem kell megtanulnod, hiszen már csinálod. Energiahúzás nélkül már nem lennél életben. Viszont a mértékét fejlesztheted. Ebben a bejegyzésben megtudod, hogyan csináld.

Mi az, hogy energiahúzás?

Az energiahúzás egy eszköz, amelyet arra használhatsz, hogy, azt az életet teremtsd, amire vágysz azáltal, hogy kapcsolatot  teremtesz az univerzum molekuláival.

Az energiahúzás hatására  felbukkannak azok az emberek és lehetőségek az életedben, akik segíthetnek a céljaid elérésében.

Mikor használd az energiahúzást?

Használhatod teremtésre, a vágyaid megteremtésére. Ehhez tedd fel sokszor a kérdést: Milyen életre vágyok igazán? Mit szeretnék létrehozni? Milyen minőségű energiákat szeretnék az életembe? Hogyan szeret ném érezni magam? A kérdések önmagukban is energiahúzásként működnek. Nem baj, ha nem tudod pontosan azt, hogy mit szeretnél teremteni. Elég ha érzékeled az energiáját.

Használhatod a vállalkozásod megteremtésére, vagy kapcsolatok teremtésére is.

Használhatod a falaid és korlátozásaid ledöntésére vagy felolvasztására. Mikor azt érzed, hogy megakadtál, és nem úgy mennek a dolgok, ahogyan igazán szeretnéd.

Energiát bárhol és bármikor húzhatsz. Otthon vagy a természetben, a munkahelyeden,  vagy épp a villamoson.

Gyakorold az energiahúzást minden nap!

Húzz energiát 90 napig, és figyeld, hogyan változik az életed.

- Gary Douglas

A kedvenc energiahúzás gyakorlatom az energiagömb. Ekkor egy elképzelt gömbbe magam elé beleteszek mindent, amire vágyok. Leengedem a falaimat és elkezdem húzni az energiát az Univerzumon keresztül, át ezen a gömbön, át a testem minden sejtjén,  és vissza engedem az energiát az Univerzumba.

Mik az energiahúzás lépései?

1; Gondolj arra, amit teremteni szeretnél. Például hogy szeretnéd érezni magad? Milyen kapcsolatokra vágysz? Milyen lenne egy tápláló kapcsolat számodra? Milyen üzletet szeretnél teremteni? Hol szeretnél élni? Hol éreznéd jól magad? Hogy szeretnéd érezni magad az otthonodban? Milyen az az otthon ahol feltöltődsz?

2; Csukd be a szemed és kérd hogy menjenek le azok a falak amiket magad köré építettél. A falak megakadályozzák az energia áramlását. Ezek a korlátozások például a testeddel, pénzügyeiddel, kapcsolataiddal kapcsolatosak lehetnek.

3; Most kezd el érzékelni a határaidat. Majd kezdj el kiterjeszkedni. Légy akkora mint a szoba, majd mint az épület, a város, az ország amiben élsz.  Terjedj ki minél messzebb, kérd a lényed, hogy terjedjen ki az Univerzum határáig és annál is tovább.

4; Mikor már elég nagynak érzed a teret magad körül, kérd meg az Univerzumból az összes energiát, hogy induljon el, haladjon át minden korlátozásodon és maradék faladon át be az energiagömbbe. Húzd az energiát minden irányból: alulról, felülről és oldalról is.

Ez nem olyan valami, amit fejben csinálsz. A lényeddel csinálod.  Kérd meg lényedet, hogy húzzon energiát feléd, rajtad keresztül. Húzd masszív mennyiségben, addig amíg megérzed ezt az áramlást. Majd húzd tovább az energiát át a  testeden, végül engedd vissza ezt az energiát az Univerzumba.

5; Végül engedj vékony arany energiaszálakat kifelé mindenkihez, aki segít megteremteni azt amit szeretnél. Amikor kapcsolatba kerültök egymással tudni, fogjátok, hogy dolgotok van egymással.

 
 
energiahúzás access

Itt az idő a változásra? Jelentkezz egy Access Bars kezelésre.

Érdekel, hogy mit mondanak a kezelésről mások?

Érdekelnek az árak?

Tetszett a cikk? Köszönöm, ha megosztod.

Facebook