Access Consciousness eszközök

Mi az Access Consciousness?

Az Access Consciousness egy olyan rendszer, melyet Gary M. Douglas hozott létre több mint 30 évvel ezelőtt. Az Access Consciousness szóbeli eszközei és a kezelések, mint például a Bars kezelés vagy a testkezelések, segítenek a tudatosság kiterjesztésében és fejlesztésében. Ezt az eszköztárat arra tervezték, hogy segítsenek az embereknek felismerni és feloldani az életüket korlátozó mentális, érzelmi és energetikai akadályokat. A módszer központi elve az, hogy mindenki képes a változásra és a boldogságra, és az önismeret és tudatosság fejlesztése által érhető el a valódi siker az életben.

Mik a legismertebb Access Consciousness eszközök?

Az Access Consciousness® széles körű eszköztárat kínál a változásra vágyóknak, melyek segítenek könnyedséget, lehetőségeket és örömöt teremteni az életünkben. Ezek az eszközök elősegítik hogy tudatosabb választásokat hozzunk mindennapjainkban. A Bars kezelés, testkezelések, Élj kérdésben, Minden egy érdekes nézőpont és más eszközök segítenek feloldani a mentális, érzelmi és energetikai blokkokat, amelyek akadályozhatják boldogságunkat és sikerünket az élet különböző területein. A következőkben megismerheted a leggyakrabban használt eszközöket.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Access kérdések

Az Access Consciousness alapja a kérdések erejének felismerése és alkalmazása. Ez az elv arra inspirál minket, hogy ne elégedjünk meg a megszokott válaszokkal, hanem folyamatosan kérdéseket tegyünk fel az élet minden területén. Az Access kérdések segítenek felismerni és elengedni a berögzült nézőpontokat és korlátozó mintákat, amelyek gyakran tudat alatt határozzák meg mindennapi életünket. Amikor kérdéseket teszünk fel, nyitottá válunk a befogadásra, és képessé válunk az új lehetőségek felismerésére és megvalósítására. Ezáltal a kérdések megváltoztatják a helyzet energiáját, és új kapukat nyitnak előttünk, amelyek révén könnyebben tudunk előrehaladni és fejlődni az életben. Az Access Consciousness arra tanít, hogy a kérdésekkel élni nemcsak egy életszemlélet, hanem egyfajta tudatossági állapot is, amelyben a kíváncsiság és az elfogadás kulcsszerepet játszik. Így képessé válunk arra, hogy szabadabban és bátrabban választhassunk, és valódi boldogságot és sikerélményeket találjunk az életünkben.

Kihez tartozik ez?

Tudtad-e, hogy a gondolataid, érzéseid és a gondolataid 98%-a nem is a tiéd? Igen, jól olvastad. Nem is a tied. Olyan vagy, mint egy hatalmas rádióvevő, amely mindent érzékel, ami körülötted történik.

A szomorúság, a depresszió, a nehézség, a harag… minden, ami a körülötted lévő emberek fejében zajlik, azt te is érzékeled és úgy gondolod, hogy a tied. Szóval bármikor nehezedre esik, próbáld meg megkérdezni ezt: Kié ez a dolog?

Ha bármely gondolatod, érzésed vagy érzelmed enyhül, vagy akár eltűnik, azok kezdetben sem a tiedek voltak. Most nem tudsz olyasmit megváltoztatni, ami nem a tied. Szóval csak küldd vissza őket a birtokosának, és kezd el érzékelni azt, ami igaz neked.

A választás teremt

Nincs más választásom. Milyen gyakran hallottad ezeket a szavakat egy filmben vagy a mindennapi életben? ÉS valószínűleg magadnak is többször mondogattad már.

Ha valaha is járt egy Access Consciousness kurzuson, amelyet Gary Douglas vezetett, akkor hallottad már őt bátorítani, buzdítani, sőt könyörögni az embereknek, hogy „Válassz, csak válassz már”! Amelyre leggyakrabban ez a válasz: De hogyan válasszak?

Ha kijelented azt, hogy „Elfogyott a pénzem … ez egy választás” – magyarázta Gary. „A másik lehetőség az, hogy felteszed a kérdést, „Mi kell ahhoz, hogy megteremtsem ezt a sok pénzt? Mi az a lehetőség, amit nem vettem figyelembe?”

Valahányszor felteszel egy kérdést, választást hozol létre. Fontos, hogy a „De miért…” helyett azt kérdezd, hogy „Hogyan..?” Hogyan lenne ez mégis lehetséges számomra?

A választásod megváltoztatja a valóságot. Ha mást szeretnél az életedben, mint ami jelenleg van, ha változást szeretnél, akkor válassz végre valami mást. A választásnak hatalma van. Milyen életre vágysz, mi az, ami boldoggá tenne? Válaszd azt az életet, amit szeretnél, és az élet majd hozzá igazodik, mindegy mennyi ideig tart. Hisz ez is a választásainkon múlik.

Minden egy érdekes nézőpont

„A nézőpontunk teremti a valóságunkat” – ebben az ismert mondásban van valami mély bölcsesség. A nézőpontunk, vagyis a világról és önmagunkról alkotott meggyőződéseink és érzéseink, kulcsszerepet játszanak az életünk alakulásában. A nézőpontunk olyan szűrő, amely által érzékeljük és értelmezzük a külvilágot. Ez a szűrő befolyásolja érzéseinket, gondolatainkat és cselekedeteinket.

Ne harcolj az igazadért, ne próbáld másokat meggyőzni a saját nézőpontjaidról. Nem kell elfogadnod mások álláspontjait, de nem is kell velük vitatkoznod vagy bizonyítanod, hogy tévednek. Amikor megszabadulsz az igazadhoz való ragaszkodástól, és lehetővé teszed másoknak, hogy saját nézeteiket tartsák, az a valódi megengedés.

Az „Érdekes nézőpont” az Access Consciousness egyik alapvető eszköze, amely arra tanít, hogy ne fogadjunk el semmit kész tényként, hanem tekintsünk rá csupán érdekes nézőpontként.

Amikor a „minden egy érdekes nézőpont” eszközt alkalmazod a mindennapokban, nem hagyod, hogy mások ítéletei befolyásoljanak téged. Ennek a gyakorlatnak a használata során nem lesz számodra fontos a saját nézőpontjaidhoz való ragaszkodás vagy azok igazolása, és nem is fogsz ellenállni mások nézőpontjainak. A megengedő állapot felszabadít az ítéletektől, megfeleléstől és az önigazolásoktól. Az eszköz használatával jóval kevesebb konfliktus lesz az életedben.

Könnyű vagy nehéz

xy

Mantra

Ha már egy ideje az Access Consciousness közelében vagy, akkor valószínűleg van egy csomó kedvenc eszközöd, amellyel bármilyen ragadós helyzetet megváltoztathatsz. Viszont az eszközök közül kevés olyan egyszerű és elegáns, mint tízszer reggel és tízszer este elmondani a mantrát. Az Access mantra a legelső eszközök egyike.

A Tisztítómondat

xy

Az Access kezelései

Az Access Consciousness különböző kezeléseket kínál, amelyek közül a legnépszerűbbek közé tartozik az Access Bars, az Access Facelift és az Access Testkezelések. Az Access Bars során a fejen található 32 pontot enyhén érintve lehetőség nyílik a negatív energiák feloldására, a stressz csökkentésére és az életenergia felszabadítására. Az Access Facelift egy energetikai kezelés, amely segít a felfrissülésben, miközben az egész testet is átjárja a fiatalító hatás. Az Access Testkezelések pedig különböző testi problémákra és kényelmetlenségekre nyújtanak megoldást, lehetővé téve a test és az elme harmonizálását. Részletesen: