Access Testkezelések

Az Access testkezelések egyszerűek, mégis hatékonyak.  Gyakran előfordul, hogy testünk nemcsak saját fájdalmunkat tárolja, hanem másokét is, amelyet átvettünk tőlük a gyógyulásuk reményében. Ezek a kezelések feloldják ezeket a testben elzáródott fájdalmakat, az átvett mintákat, múltbeli sérüléseket és az érzelmi nyomatokat, amelyek gátolhatják az életünkben rejlő lehetőségek megnyilvánulását. Nem csupán az érzelmeket és gondolatokat célozzák meg, hanem a test rejtett emlékeit is képesek törölni. Céltudatosan hatnak egy bizonyos területre.

 Több könnyedséget szeretnél a testedben? Meghallgatnád, amit jelezni akar neked?

Hogy lehetséges, hogy a tested a kulcs, és képes rá, hogy meggyógyítsa önmagát?

Mi van akkor, ha mindaz, amiről azt hitted, hogy nem változtatható a testedben, valóban megváltoztatható?

Az emberi test hatalmas, elképesztő és kitartó képességgel rendelkezik öngyógyításra.  Ha megsérül vagy megbetegszik, szervezetének gyorsan és hatékonyan meg kell küzdenie a problémával, és helyre kell állítania magát.

Az egészséges szervezet felveszi a harcot a fertőzésekkel, begyógyítja a sebeket, elpusztítja a rákos sejteket, helyreállítja a sérüléseket és küzd az öregedési folyamat ellen. Valójában testünk folyamatosan abban a állapotban van, hogy eltávolítja a sérüléseket és új, egészséges szöveteket termel.

Az egészség megőrzéséhez és helyreállításához azonban arra van szükség, hogy szervezet hatékonyan tudja működtetni a természetes gyógyulási folyamatokat.

Hogyan gyógyítja meg magát a szervezeted?

Immunrendszerünknek az a célja, hogy megbirkózzon a behatolókkal, például vírusokkal, baktériumokkal és toxinokkal. A nyálka csapdába ejti az idegen anyagokat, a különféle szervekben lévő savak elpusztítják az élőlényeket, és a fagociták nevű fehérvérsejtek elnyelik és elpusztítják a betolakodókat. A természetes gyilkos sejtek felismerik, ha valamelyik saját sejtünket megtámadta a vírus, és elpusztítják a fertőzött sejtet.

A gyulladás, bár úgy tűnik, hogy problémát jelent, valójában a szervezet reakciója egy sérülésre vagy fertőzésre, lehetővé téve az immunrendszer számára, hogy a sérült vagy fertőzött terület egészségének helyreállítására összpontosítson. A láz azt jelenti, hogy a szervezet olyan szintre emeli a hőmérsékletét, amely elpusztítja a vírusokat és baktériumokat. A hőmérséklet emelkedése bizonyos sejtmechanizmusokat is beindít, amelyek segítik a szervezetet a fertőzés elleni küzdelemben.

Miért nem gyógyul meg a testünk?

Számos tényező gátolja a szervezet természetes öngyógyító funkcióit. Ezek némelyike ​​nyilvánvaló, másokról pedig még tanulunk. Tudjuk, hogy szervezetének megfelelő, jó minőségű alvásra, egészséges ételekre és testmozgásra van szüksége. A stressz és a méreganyagok különféle fajtái károsítanak. Még a gondolkodásmódja is hatással lehet az egészségére.

De van egy különös dolog, amiről ritkán esik szó az orvosi rendelőkben: A test természetes önjavító mechanizmusai csak akkor működnek teljes mértékben, ha az idegrendszer relaxációs állapotban van.

Access testkezelések

Mik az Access Testkezelések?

A kezelések megtörik a programozást, amely megakadályozza, hogy a dolgok megváltozzanak, hozzájárulnak a tudatosság bővítéséhez, növelik a potenciálodat, segítik az érzékelést, a tudást, a létezést és a befogadást, és lehetővé teszik, hogy a változás egyedi katalizátora legyél.

Ez egy olyan gyakorlati módszer, amely során a kezelő test különböző területeit érinti, miközben meghatározott energiákat kér meg, hogy fussanak. Ezek az energiák a test természetes energiái, a folyamat pedig visszasegíti a szervezetet az eredeti funkcióihoz, elősegítve a szervezet gyógyulását és az öngyógyító folyamatok beindulását.

A kezelés során a tested ellazul, és elengedi a fizikai és finom energiatestedben felgyülemlett stresszt.

Hányan töltik életük nagy részét avval, hogy nem szeretik a testünket, vagy akár utálják a testünket? A kezelés célja, hogy párbeszédet indítson el a testeddel, lehetővé téve, hogy élvezd a tested, ahelyett, hogy harcolnál ellene. Amikor elkezded megváltoztatni azt, ahogyan a testedhez viszonyulsz, elkezd megváltozni az, ahogyan az életedhez viszonyulsz.

A testekkel és a változással kapcsolatos újfajta megközelítést Gary Douglas és Dr. Dain Heer fejlesztette ki több mint 27 éves testekkel való munka során.

Mire jók ezek a kezelések?

Az életünk során átélt események, traumák mind bevésődnek a testünkbe.

 Az Access testkezelések lehetővé teszik, hogy ezeket a lenyomatokat eltüntessük, és ezáltal könnyebbé váljon az életünk.

A különböző testfolyamatokkal a különböző területekre lehet összpontosítani, mint például a stressz és a szorongás, az öregedés, a fájdalom, a trauma és a PTSD, az autoimmun betegségek, a hallás, a látás,  immunrendszer, emésztőrendszer, csontrendszer, bizonyos szervek, agyműködés és áramkörök, ADD, ADHD, OCD és autizmus stb.

A kezelések feloldják a test feszültségét, ellenállását és könnyedséget biztosítanak azáltal, hogy kioltják az ezeket a helyén tartó energiákat.

A kezelések segíthetnek:

 • Gyakori betegségek (megfázás, influenza fül-/torokfertőzések stb.) kezelésében
 • Az immunrendszert erősítésében (MTVSS)
 • A túlterhelt vagy kimerült izom-, nyak- és/vagy derékfájás enyhítésében
 • Látás és hallás helyreállításában
 • Ízületi gyulladás és gyulladásos gócok kezelésében
 • A traumák, a magunkba zárt érzelmek elengedésében
 • A szervezet természetes gyógyulási folyamatának felgyorsításában
 • Aktiválni az éberséget, a test érzékelési képességét, és növelni a befogadási képességet
 • Nagyobb könnyedséget megtapasztalni a testeddel

Mi történik egy kezelés alatt?

A kezelés során a kezelt személy ruhában a masszázsasztalon fekszik. A kezelő a kezeit a testre helyezi, kezeléstől függően egy vagy több helyre. A kezelések általában 45-60 percig tartanak.

Testkezelések listája

Zéró összegű trauma

Ez egy kézrátételes kezelés, amely kioldja a testben rekedt vagy visszatérő fájdalmakat, az elraktározott traumákat.

Amikor testünk akár testileg, akár lelkileg folyamatosan traumát, fájdalmat, összehúzódást tapasztal, az alapvetően túlterheli az áramköröket és a szervezet képességét, hogy megbirkózzon evvel a helyzettel. Emiatt a tested egy adott területén tartósan sérült üzemmódba kerül. 

A zéró összegű trauma abban segít, hogy szerkezetileg feloldja azt a blokkot, amikor a trauma túl nagy lett ahhoz, hogy egy adott terület egészséges működése helyreálljon. Ha van a testedben valami, ami folyamatosan fáj, görcsöl, vagy összehúzódik és úgy tűnik, soha nem múlik el, akkor ez a kezelés segítséget nyújthat számodra.

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)

A szervezetnek megvan a képessége, hogy regenerálja magát, de sajnos hajlamosak vagyunk azon az állásponton lenni, hogy a testünknek meg kell halnia. Ha 20-30 alkalommal végez MTVSS-t, az egész test felépítése megváltozik. Átírod tested tervrajzát.

Az MTVSS jótékony hatással van az immunrendszerre, így ha valakinek bármilyen nehézsége van, ami az immunrendszert érinti, gyakran ez az első kezelés, amit alkalmazunk.

Az MTVSS gyakran a választott eszköz a test hibás működésének szinte bármilyen formájának megszüntetésére, testi traumák kezelésére.

Amikor az MTVSS testfolyamatot futtatjuk, több mint 20 különböző energiát aktiválunk és működtetünk a testen.

Az MTVSS futtatásának előnyei a következők:

 • Az immunrendszer aktiválása, erősítése és serkentése
 • Erősíti és stimulálja:
  • Központi idegrendszer
  • Anyagcsere
  • Légzőrendszer
  • Emésztőrendszer
  • Nyirok- és hormonrendszer és így tovább
 • Nagyobb közösség a testeddel.

Sejtmemória törlése

Ez a kezelés levágja a múlt kötelékeit sejtszerkezetedről és megfiatalítja a sejteket.

A testünk sejtjei képesek eltárolni a memóriájukban a fizikai traumák, például balesetek, vágások, zúzódások, műtétek emlékét, valamint az átélt érzelmi traumákat, mint a félelem, düh, bántalmazás.

A mentális trauma gyakran alacsony önértékelésben, méltatlanságban, aggodalomban nyilvánul meg.

Ezek az érzelmi lenyomatok a sejtmemóriában tárolódva megakasztják a sejten belüli szabad energia áramlást. Ez korlátoz minket abban, hogy szabadon és örömtelin éljünk, és hozzájárul a betegségek kialakulásához is.

Amikor ezt a kezelést futtatjuk a testen, a hullámok rezgésszerűen áthaladnak a sejteken visszaállítva őket az eredeti akusztikus állapotukba, még  mielőtt megbetegedtek vagy megsérültek volna, és lehetővé teszi a szervezet számára, hogy a gyógyulás mellett döntsön.

Mimikri és 90%-os agykapacitás beindítása

Azt változtatja meg, ahogy mások leutánzásával teremtjük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tennénk azt. Lemásoljuk a környezetünket, szüleinket, a gondolataikat, betegségeiket, választásaikat. Egyrészt, hogy megértsük őket másrészt hogy beilleszkedjünk. Egyik sem a valódi választásunk. Ez a kezelés segít kioldani a másolásokat, utánzásokat, hogy végül megtaláld saját magad.

Az agyunk, képességeink 10%-a az, amit használunk. Mennyi képesség, tudás és lehetőség nyílna meg, ha a maradék 90%-ot is használatba vennénk? A kezelés ezt a lehetőséget nyitja meg.

DMM MDM - sejtek lebontása és újraépítése

A kezelés lebontja segít a sejtek bontásában, ahol szaporulat van – daganat, mióma, ciszta, sejtszaporulatok, – és segít a sejtek visszaépítésében a konfliktusok lezajlása után. Akkor futtatjuk, ha a testben megjelenik valami, aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg valami, aminek pedig kellene.

Korlátlan energia, lehetőségek és vagyon beindítása

Milyen lenne, ha korlátlan mennyiségű energia, pénz és lehetőség állna rendelkezésünkre számunkra mindig? Amikor valójában önmagunk vagyunk, akkor elérhető számunkra a korlátlanság. Biztosan megtapasztald már, hogy amikor csak úgy elengeded magad, akkor sok klassz dolog beáramlik az életedbe, csak úgy magától. Ezt teszi velünk a megengedés és az elengedés.

Miért nem létezünk akkor mindig így? A nézőpontjaink ennek az állapotnak az elérhetőségéről lefogják a megélést. Korlátozottnak teremtjük meg magunkat és az életünket, mert ez a szokás ebben a világban. Ezt tesszük a pénzügyeinkkel, kapcsolatainkkal és a testünkkel is. 

Ez kezelés ezeket a tudattalan korlátozásokat oldja ki a testből, ezáltal egyre közelebb kerülünk az öröm, boldogság és extázis állapotaihoz, és belekerülhetünk abba a térbe, ahol nincsenek akadályok, korlátok csak a korlátlan és bőséges lehetőségek.

Végtelen erő és potencia humanoidkénti megtestesítése

Ez az energia elősegíti csodás kiteljesedésünket, hogy könnyedén és természetesen léphessünk be végtelen potenciálunkba és erőnkbe. A jövőnk ma meghozott választásaink eredménye. Képzeld el, milyen jövőt teremthetnél a végtelen forrásból, ami te magad vagy, korlátozások és ítélkezések nélkül.

 • Az energetikai testkezelés feloldja a változást gátoló programozást,
 • Elősegíti azokat a változásokat, amelyek pozitív változásokat indítanak el az életedben,
 • Erősíti az éberséget különféle energiákra,
 • Táplálja azt a potenciált, hogy végtelen lényként tapasztaljunk, tudjunk, létezzünk és befogadjunk,
 • Ez lehetőséget teremt arra, hogy egyedi hozzájárulássá és változást katalizáló erővé váljunk, ami átformálhatja a bolygót.

A fizikai megszilárdítás cseppfolyósítása

Befogadás - A jövő visszautasíthatatlan lehetőségei

Mi áll az útjában annak, hogy beengedd egy nagyszerű jövő lehetőségeit? Lehetséges, hogy visszatartod magad, hogy befogadd a gazdagságot, a szerelmet, az egészséget és a boldogságot?  Mi az a gondolat, ami elzár a befogadás lehetőségétől?

Az univerzum tele van végtelen gazdagsággal és végtelen lehetőségekkel. Mennyi olyan nézőpontod van, ami megakadályozza, hogy valóra váltsd az álmaidat? Hányszor hárítottál el nagyszerű lehetőségeket csak azért, mert úgy gondoltad, hogy nem vagy rá képes? Hányszor kontrolláltad le az adódó lehetőségeket és rendeződtél vissza, ahelyett, hogy teret engedtél volna a változásnak?

Az „Csepegtesd be a Jövő Lehetőségeit, amiket nem lehet visszautasítani” kezelés segít abban, hogy rugalmasabban, bátrabban és könnyedebben válassz, és hatalmasabb dolgokat teremts az életedben. A kezelés során új dimenziót nyithatunk a végtelen lehetőségek befogadására, eltávolítva az önkorlátozó nézőpontokat és teret engedve az univerzumnak olyan lehetőségek formájában, amelyekről eddig még csak álmodni sem mertél. Ez a kezelés segít, hogy nyitott légy az új dolgokra.

Minden múltbeli gondolat és érzelem eltörlése

Minden múltbeli gondolat és szexuális valóság eltörlése

A szexuális blokkok hátterében számos tényező állhat, mint például érzelmi traumák, szorongás vagy korábbi kellemetlen szexuális élmények. Továbbá, társadalmi normák, vallási vagy kulturális hátterek, neveltetés és az általános szexuális felvilágosítás hiánya is befolyásolhatja a kialakulásukat. Ezek a konfliktusok akadályozhatják az egészséges szexuális önkifejezést és az élmények megélését.

Ha nem lennének korlátozó nézőpontjaid, milyen lenne a szexuális valóságod? Mennyi blokkot okoz ez számodra? Mennyire mered megélni önmagad, a saját szexualitásod? Hány olyan nézetet hordozol a szexualitással kapcsolatban, ami nem is a sajátod? Ezek a gondolatok és meggyőződések mennyire gátolják a saját szexualitásod kibontakozását? Mennyire vagy hajlandó felszabadítani a korábbi negatív gondolatokat, tiltásokat és előítéleteket, amiket magadra vagy másokra vetítettél a szexuális életed során? Mi az a szexuális valóság, ami valójában működik számodra? Mennyi olyan hamis gondolatot vagy érzést táplálsz, amelyek korábbi kapcsolataid traumáihoz kötnek? Mit hozna az életedbe, ha ezek a negatív önértékelési szálak, az ítéletek és a bírálatok, amiket a szexualitással kapcsolatban magadba zártál, egyszerűen megszűnnének?

Pszichoszomatikus bebörtönzések oldása - pszichoszomatikus betegségek kezelése

A teljes propriocepció helyreállítása - hatodik érzés kezelés

Algoritmus megszakítás - programozások oldása

A tudatosság ellenes antitestek

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

A specifikus gravitációk feloldása és megsemmisítése - megfelelési kényszer feloldása

A megfelelési kényszer az, amikor egy láthatatlan pókfonálba gabalyodsz, megpróbálva megfelelni mindenkinek. Ez egy kezdetben ártalmatlannak tűnő kötelesség, de az irányítás hamar kicsúszik a kezedből, és végül te veszítesz. Egy színész módjára próbálod rendezni az életedet, és könnyen elveszted az igazi önmagad. Ebben a játékban nincsenek nyertesek, és a díj amit megnyerhetsz, az önazonosság elvesztése.

Ha sikerül kiszabadulnod a megfelelési kényszer csapdájából, megnyílik előtted egy új világ. Az önazonosságod visszatér, a stressz feloldódik, és újra megtalálod a határaid. A kreativitásod kibontakozik, és a kapcsolataid valódivá válnak. Összességében egy színpompás utazásra indulsz a megfelelési kényszer láncolataiból való szabadulás után.

Ez a kezelés ebben tud segíteni neked. Tudj meg többet a megfelelési kényszerről itt.

A szexuális hülyeségek invokációja

A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása

Helyzeti FePaSOP-ok

Forrástér az idő színeinek a feloldásához és megsemmisítéséhez

Középszerűség eltörlése

Középszerűnek lenni azt jelenti, hogy valaki átlagos teljesítményt nyújt, sem kiemelkedő, sem rossz, inkább a közepes vagy átlagos szinten éli az életét. Ez az állapot jellemezheti az eredményeket, a viselkedést vagy a képességeket.

Ez a kezelés segít kitörni a szürkeségből, abból az állapotból, ahogy beleolvadtál a tömegbe. Arra ösztönöz, hogy felvállald és bátran megmutasd magad. Egy igazi Being You – légy önmagad – kezelés. Feloldja mindazokat a korlátozásokat, amiket azért tettünk és válaszottunk, hogy beleolvadjunk ebbe a valóságba.

A dermisz elsivatagodásának eltörlése és aktualizálása a testért és a Földért

Az örök és végtelen erő és potencia megtestesítése

A fizikai megszilárdítás cseppfolyósítása

Függőségek oldása - A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia, és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek

Függőségek sokféle formában léteznek, mint például az anyagfüggőség (alkohol, drogok), vagy mániák, mint a munka-, vásárlás-, tökéletesség-, tisztaságmánia, függőségek, mint például a net-, szex-, szerencsejáték-, kávé-, játék-, kapcsolat-, fájdalom- vagy az édességfüggőség. Ide soroljuk az őrültségeket, mint például az önbüntetés, a gyűjtögetés, másoknak való megfelelés és még sokminden más, amit háromszoros sorozatrendszerben használunk, amelyek fogva tartanak egy örökös körben, amiből nem tudsz szabadulni.

Ezek mind olyan dolgok, amik nagyban befolyásolják mindennapi életünket, megzavarják a munkavégzést, az alvást, a mentális egészséget. Az ismerőseinkkel, családdal való kapcsolatokra is kihatással van, mert a függőségek megváltoztatják a viselkedési mintákat is, ami megnehezítheti az együttélést.

Te milyen testi/lelki/szellemi függőséget, mániát és kényszert működtetsz az életedben?

Ez a kezelés testi, lelki és szellemi függőségek oldására alkalmas.

Az RNS minden módosításának eltörlése

Látás helyreállítás

Gyakori kérdések

Le kell vennem a ruháimat a kezelés közben?

Nem. A kezelések ruhában történnek.

Másképp fogom érezni magam a kezelés után?

A legtöbb ember nagyon hosszú ideje, esetleg sok életen át hozza létre a korlátot vagy problémát, ezért hetekig, hónapokig vagy évekig is eltarthat a változás egy adott témában. A kezelések lehetőséget és könnyedséget biztosítanak ezen változás végbemeneteléhez.

Milyen érzés, amikor az energia fut a testen?

Mindenki másként érzékeli az energiát. Vannak, akik melegséget, bizsergő érzést vagy nyugalmat és könnyedséget tapasztalnak a testükben, amikor az energia fut. Másoknak eltart egy ideig, hogy egyáltalán érezzenek valamit. A jó hír az, hogy nem kell érezned semmit, hogy működjön. Egyszerűen működik.