Az Access Bars kezelés menete

Itt egy rövid összefoglaló arról, hogy mi az Access Bars kezelés menete, mire számíts egy találkozó során.

Megérkezés után ha szeretnéd beszélünk kicsit a Bars kezelésről, hogyan működik, felteheted a kérdéseidet a kezeléssel kapcsolatban, és elmondhatod hogy mi az aktualitása, mi az ami jelenleg foglalkoztat az életben. Ez mind csak opcionális. A Bars kezelés nem szóbeli facilitálás, hanem testkezelés, így nem is faggatlak sokat, hogy minél több idő maradjon a kezelésre. A testkezelés – amíg a Bars pontokat a fejeden kézzel érintem legalább egy órás.

Access Bars kezelés menete

A kezelés az úgynevezett energiahúzással kezdődik, ekkor beindítjuk a test természetes energiaáramlását, egyúttal felkészíti a testet arra, hogy a kezelés során könnyedén elengedje azt, ami megérett a változásra.

Egy kezelés során a 32 Bars pontot a fejen kézzel enyhén érintem. Ez a folyamat elkezdi felszabadítani a gondolatok, érzések, érzelmek, eszmék, hiedelmek, megfontolások és döntések elektromágneses töltését vagy polaritását, amik az agyban tárolódnak.

A kezelés tartalmaz egy úgynevezett lezárást, ezek szintén a fejen található pontok érintésével történik. Ez azért szükséges, hogy az elengedett, megváltoztatott dolgokat ne teremtsd vissza az életedbe, a változás tartós legyen.

Az Access Bars kezelés ruhában és masszázságyon történik kényelmes pozícióban. Egyetlen kerülendő dolog, az az, hogy megérintsd vagy keresztbe tedd a kezed, mivel úgy gondolják, hogy ez megakasztja az energiaáramlást. A kezelésen nem szól zene, mivel az megzavarja a bárok futtatása alatti agyi tevékenységet. A bárok futása során a kezelő megérinti a fejed különböző pontjait, ami egy gyengéd, pihentető masszázsnak tűnik.

Egy kezelés körülbelül 60-90 percig tarthat. Van, aki beszél az aktuális életeseményeiről, és van, aki csendben marad, hogy teljesen ellazulhasson. Ez a te választásod. A tapasztaltaim szerint az utóbbival nagyobb hatást tudunk elérni.

Itt az idő a változásra? Foglalj időpontot egy Access Bars kezelésre!

További tartalmak