Biomimetikus és Biomimetrikus mimikri testkezelés

- avagy ki is vagy te valójában, a mintáid nélkül?

mimikri testkezelés

Az Access Consciousness, egy dinamikus személyes átalakulást és gyógyulást elősegítő módszer, amely számos testkezelést kínál, amelyek a jóllétet és a tudatosságot segítik elő.

Az Access Biomimetikus Mimikri testkezelés, egy egyedülálló technika, amely a test bölcsességét és öngyógyító képességeit hasznosítja. Ebben a cikkben felfedezzük az Access Biomimetikus Mimikri testkezelést, az elveit, valamint azt, hogyan járulhat hozzá a fizikai, érzelmi és energetikai jóllétedhez.

“Mások fájdalmainak, útjainak és valóságainak biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és eloszlatása”

Miért jó a mimikri testkezelés?

Ez a testkezelés felszabadítja azt a teret, ahol másokat próbálsz másolni, vagy a helyedet keresed, hogy beilleszkedj. Ősök, család, környezet – bárhol, ahol másokat imitálsz, nem vagy önmagad.

Ez a kezelés arra ösztönzi a tested, hogy abbahagyja az autopilóta működést, ami által több választási lehetőséged jelenik majd meg az életben.

De mi az a mimikri?

A mimikri egy biológiai jelenség, amelyben egy élőlény leutánoz egy másik élőlényt vagy az egész környezetét. A természetben ez a fajta utánzás általában evolúciós előnyt biztosít az utánzónak a túlélésben, táplálkozásban vagy védelemben.

Hogyan működik a mimikri emberek esetében?

A mimikri azt jelenti, hogy lemásolunk és bezárunk dolgokat a testünkbe abból a célból, hogy megpróbáljuk azokat megérteni. Ez valójában a testünk természetes képessége, a célja a beilleszkedés. Leutánozzuk az energetikát, a testek struktúráját, az érzelmi mintákat.

Családi minták átvétele

A legnagyobb korlátozásaink azok, amiket a környezetünktől, családunktól már egész kiskorunkban lemásoltunk, átvettünk. Ezek olyan minták, amiket tudattalanul követünk. Hatással vannak a viselkedésünkre, érzéseinkre és gondolkodásmódunkra. Ha nem vagyunk rájuk tudatosak, ezek alapján hozunk választásokat és egy láthatatlan robotkarként befolyásolják a kapcsolatainkat, döntéseinket és életmódunkat.

Milyen korlátozó mintákat veszünk át tudattalanul?

  1. Kommunikációs minták: A családi kommunikáció módja, például az érzelmi kifejezés, a konfliktuskezelés vagy a kommunikációs stílus generációkon keresztül átörökíthető. Ha valaki olyan családban nő fel, ahol a kommunikáció agresszív vagy elkerülő, ez hatással lehet arra, hogyan kommunikál a későbbi kapcsolataiban.
  2. Konfliktuskezelési minták: A családban tapasztalt konfliktuskezelési módszerek, például az agresszió vagy a visszahúzódás, befolyásolja az egyén konfliktuskezelési képességeit és viselkedését a későbbi életében.
  3. Értékrendek és hiedelmek: A családban kialakított értékrendek, hiedelmek és normák nagy hatással vannak az értékrendszerünkre és gondolkodásmódunkra. Ez magában foglalhatja a vallási, kulturális vagy etikai hiedelmeket, valamint a pénz, a munka vagy a család fontosságára vonatkozó nézeteket. Ide tartozik például az átvett szegénységtudat.
  4. Viselkedési minták: Az egyén megfigyeli és átveszi a családi mintákat a viselkedésről, például a szerepek megosztásáról, az otthoni feladatokról vagy a szülői szerepek mintáiról. Ezek a minták befolyásolhatják a későbbi szereplésünket a kapcsolatainkban és az elvárásainkat a saját családunkkal szemben. Ide tartozik az átvett stílus, hang, mimika vagy az átvett párkapcsolati minta.
  5. Testtel kapcsolatos másolások: A külső megjelenésünket is többnyire a családunkról másoljuk. Ez meglepőnek tűnhet, viszont érdemes eljátszanod a kérdéssel, hogy nézne ki a testem, ha nem másolnám a családtagjaimat. Ide tartozik tehát a külső megjelenésünk, az átvett fájdalom és átvett betegségek is. Az Access és a germán gyógytudományok szerint nincsenek genetikailag öröklött betegségek, hanem másolások vannak.

Fontos megjegyezni, hogy bár a családi mintákat átvesszük, ezek nem véglegesek vagy megváltoztathatatlanok. Az önreflexió, a tudatosság és a személyes fejlődés folyamata során képesek vagyunk felismerni ezeket a mintákat, és új, egészségesebb módokat alkalmazhatunk a viselkedésünkre és a kapcsolatokra vonatkozóan.

Mi az hogy biomimetikus és biomimetrikus?

A biomimetikus az, melyet bezársz a testedbe, miközben megpróbálsz lemásolni vagy megérteni másokat.

A biomimetrikus az, ahogy megpróbálod megtalálni magadat, valaki másnak a terébe. Megpróbálod kettőtöket egymáshoz illeszteni.

A mimikri testkezelés célja

Gyerekkorunkban nem tudtuk, hogyan létezzünk a világban, ezért utánoztuk a szüleinket vagy más embereket, akikről úgy gondoltuk, hogy ez a helyes. Sajnos evvel együtt leutánoztuk korlátaikat, fájdalmaikat, betegségeiket és minden egyéb nehézségüket is. Ez a kezelés elkezdi feloldani azokat a mintákat, amit másoktól átvettünk, így elkezdhetjük létrehozni azt az életet és azt a testet, amelyet szeretnénk. Megszünteti mindazokat a helyeket, ahol más emberek valóságát, problémáit, betegségét stb. lemásoltuk vagy leutánoztuk. Ez magában foglal mindent, amit genetikai tulajdonságként és betegségként azonosítottunk. 

Szóbeli tisztítás

Mi tettél életbevágóvá abban, hogy megszállottan ragaszkodsz más emberek útjaihoz, fájdalmaihoz, és valóságaihoz, ami benntart a biomimetikus mimikriben örökké?

Mik az Access Mimikri testkezlelés hatásai?

  • Megszűnteti a programozást, amely megakadályozza, hogy a dolgok megváltozzanak
  • Segít elengedni az összes olyan helyet, ahol lemásolod vagy utánzod mások valóságát, problémáit, beleértve a genetikai tulajdonságokat, betegségeket/betegségeket, korlátozó nézőpontokat és bármit, amit a családtól, barátoktól és a társadalomtól kapott.
  • Lehetővé teszi, hogy felfedezd a saját tudatosságát a különböző energiákkal kapcsolatban
  • Lehetővé teszi, hogy a változás katalizátora legyél.

Az Access Mimikri kezelés menete

A kezelés alatt a kezelőágyon fekszel. A kezelő két ponton érinti a tested. Egy kezelés 60 perces.

A testkezelés kérheted Access Bars kezeléssel együtt is, ebben esetben 90 perc egy alkalom.

Kipróbálnál egy mimikri testkezelést? Foglalj időpontot még ma!

További tartalmak